algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 20°
24°

Pànic hoteler

De la gran preocupació, als nervis. Ens comenten que els grans hotelers contemplen amb molta ansietat l'evolució dels ritmes electorals. Hi ha autèntics maldecaps pel que significaria un nou Govern d'esquerres al Consolat. Hi ha pànic davant la derogació de la Llei General Turística redactada per ells, presentada per Carlos Delgado i aprovada pel PP, que els permet fer gaire bé tot el que vulguin de manera 'legal'.

El cavall de Troia dels hotelers

La Fundació Impulsa, inspirada pels grans hotelers i constituida per la CAEB i el Govern, podria suposar una seriosa resistència 'interna' per a un futur Govern d'esquerres. La precipitada subvenció de 52.000 euros del Govern a aquesta entitat fa pensar que prendrà vida de manera immediata com a òrgan obligat de consulta de l'Executiu en les actuacions econòmiques.

Planas pressiona, Gijón executa

Ha molestat als regidors del PP sacrificats a Cort per José María Rodríguez la ingerència de la presidenta de la CAEB en el procés d'adjudicació del Palau de Congressos. Carmen Planas pretén que Mateu Isern adjudiqui amb caràcter "immediat" la infraestructura al Grup Barceló, a qui dèu el seu alt càrrec en la patronal. Tanmateix, els regidors recorden que el concurs està viciat per errors grollers atribuibles únicament a Alvaro Gijón, la mà dreta de Rodríguez. L'enuig és monumental perqué, tot i la mangarrufa de Gijón descoberta per MÉS, aquest és el número 2 a Cort. I el 3 al Parlament.

#NoVagiPerDit pretén recollir aquelles informacions que, tot i no ser oficials, són d'interès per als lectors. Envia'ns una pista a novagiperdit@gmail.com

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.