algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

La (miserable) reforma laboral de la Coca Cola

El tancament de la planta de la Coca Cola a Palma és la mostra perfecta de l'estafa de la crisi. Una empresa que té beneficis milionaris s'acull a la reforma laboral del Partit Popular que permet cruelment realitzar ERE per reorganització i millora de la competitivitat. El resultat és molt dur: els empresaris amplien el seu marge de beneficis a costa dels treballadors que seran acomiadats o hauran de partir fora de Mallorca amb els conseqüents problemes familiars. Projectes de vida destrossats que omplen de tristor a moltíssimes famílies del nostre país. Les conclusions són vàries:

1. Els mals governants han aprofitat la crisi per fer una reforma laboral que incentiva els acomiadaments i no la contractació, encara que les empreses tenguin grans beneficis. El binomi “casta política antiga” + “grans empresaris sense cap escrúpol” vol seguir mantenint el seu status quo i ritme de vida. Cal invertir les prioritats d'aquesta reforma laboral urgentment, per tal que es pugui facilitar la contractació digna i acabar amb aquests privilegis d'alguns pocs que són pagats amb el patiment de molts.

2. Hem d'apostar per una economia de la responsabilitat social i facilitar la vida empresarial i cooperativa a totes aquelles persones que aposten pel factor humà i les noves indústries antagòniques a l'economia de l'especulació. Han de tenir incentius fiscals tots aquelles empreses i cooperatives que generen la seva activitat econòmica amb suor i responsabilitat amb els seus treballadors, el seu entorn i el seu producte. Una altra economia és possible, i les administracions han d'invertir perquè així sigui. Ens jugam el futur.

3. Les administracions han d'estar devora de tots els treballadors acomiadats en dos sentits: primer, invertint en polítiques d'ocupació basades en la igualtat d'oportunitats, la formació i la reconversió laboral a sectors emergents de la nova economia. Segon, amb unes polítiques socials que puguin cobrir les necessitats bàsiques que puguin tenir aquestes famílies de forma temporal.

4. ‪#‎plantemcara‬ ‪#‎hihaalternatives‬


Antoni Noguera

Regidor de MÉS per Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquí, fa mes de 10 anys

Antonio, el discursito estaría muy bien si fueras un adoslescente veinteañero con buenas intenciones y con muy poca carretera, pero con la edad que tienes ya va siendo hora de que espabiles un poquito, hijo, que ya peinas canas

Valoració:-9menosmas
Per Morabati, fa mes de 10 anys

Boicot a Coca Cola

Valoració:6menosmas
Per nofret, fa mes de 10 anys

I mentrestant els presidents de govern (autonòmic i estatal) tot dient que la cosa va bé, que l'economia s'adreça. I les televisions públiques i les privades en mans de la dreta enviant també informacions falses en el sentit que hem sortir de la crisi.
Que els ho expliquen a aquestes persones que se'n van al carrer sense altre motiu que el d'omplir les butxaques dels que ja les tenen ben plenes.

Valoració:21menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 10 anys

Jo ho veig de forma positiva.
No beguis Coca-Cola, una cosa que no té coca
ni cola.
Aquesta beguda ha perjudicat a begudes com el vi,
pinya, etc.

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente