cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

Un encontre pendent de Salom

Un encontre pendent de Salom
Ja duim dos anys de legislatura i la presidenta del Consell, Maria Salom, encara no s'ha dignat a rebre en persona els màxims representants de l'Obra Cultural Balear, que li demanaren una entrevista fa molts de mesos. No obstant això, la situació podria canviar. Salom aguanta menyspreus i asfixia econòmica per part de Bauzá, que és l'artífex dels atacs envers tot el que signifiqui llengua pròpia. Acceptarà Salom entrevistar-se ara amb els dirigents de l'Obra, de la mateixa manera que ha fet seves algunes peticions importants de MÉS per incloure-les en el nou codi ètic del Consell? Fer seguidisme de Bauzá l'està abocant a l'ostracisme polític.

Èxit de Partal
Dijous passat va tenir molt d'èxit a Can Alcover la presentació del llibre "A un pam de la independència", obra de Vicenç Partal, director de Vilaweb. S'hi reuní molta gent de l'Obra Cultural per tenir coneixement de primera mà sobre el procés sobiranista al Principat. Com se sap, molts d'ells seran al Camp Nou el pròxim dia 29 per assistir al gran acte nacionalista que s'està preparant.

Trobades de Blanquerna
El grup Blanquerna està preparant reunions que es celebraran molt aviat amb cinc fundacions del Principat de marcada personalitat nacionalista, com la Irla, entre d'altres. S'analitzarà l'actual situació i què pot fer Blanquerna des de les Balears per donar suport al camí sobiranista del Principat.

Bauzá: segueix amb l'ERO de diputats
Dins el PP es comenta que el president Bauzá continua encaparrotat en fer un ERO de diputats, és a dir, aconseguir que la Cambra autonòmica perdi representants. Jurídicament és molt mal de fer i Bauzá haurà d'esperar a les possibles iniciatives que dugui a terme el Govern Rajoy de cara a la propera legislatura. Bauzá és un dels grans valedors de la iniciativa. S'ha de pensar que una Cambra amb poc escons és perjudicial per a les minories i beneficiós per als partits grans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.