algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
25°

La vaga indefinida dels professors

El caprici de Bauzá, també conegut com decret de trilingüisme, pot provocar el començament de curs més calent que es recorda si finalment hi ha vaga indefinida de professors. La nul·la capacitat de diàleg del Consolat amb el cos docent illenc pot dur com a conseqüència aquesta protesta, de conseqüències imprevisibles. Bauzá tendrà tota la sang de peix que es vulgui. Dins el PP té fama de no immutar-se per res. Però ha anat massa enfora en la seva obsessió contra la llengua pròpia i en el seu menyspreu envers el sistema educatiu balear. A les retallades i la persecució del català s'hi ha afegit una actitud de prepotència impròpia d'un president democràtic. I el més preocupant és que Bauzá no fa cap passa per apaivagar el problema. Tot el contrari. L'encèn amb la seva insensibilitat i la seva mirada d'efígie romana que sembla estar per sobre de qualsevol sentiment humà. Just sembla reaccionar si la dreta més extrema el critica perquè no fa el suficient per arraconar la llengua pròpia. Aleshores sí treu la capoladora de bell nou.

Bauzá va prescindir del seu conseller Bosch, que l'obeïa cegament, perquè no queia bé als sectors més hipercentralistes del PP de Madrid. Després l'ha recol·locat a Economia com un gest envers els regionalistes del PP balear. Però la realitat del president sembla acabar-se en aquestes qüestions d'imatge internes. No comprèn la gran repercussió que podria tenir una vaga indefinida quan comenci el pròxim curs. No veu que està forçant un perillós terratrèmol social per fer imposar les seves dèries. Està perdent la noció de la realitat de l'Arxipèlag, al qual just veu mitjançant el prisma deformat de l'òptica madrilenya que el domina a ell, el comanda i el manipula.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Concís, fa mes de 10 anys

D'alguns professors. Precisau, per favor.

Valoració:5menosmas
Per Ciutadana 2, fa mes de 10 anys

Be, vull matisar que aquesta incapacitat de diàleg de la qual parlau per part del president no només el mostra amb el cos docent, fapa i coapa, que representen la majoria s'associacions de les Illes, Experts i la mesa social per l'educació fan aquesta mateixa afirmació. Per l'artícle sembla que es tracta d'un puls entre docents i Bauza, però en realitat es que es un pols entre Bauza i la resta d'organitzacions que realment tenen qualque cosa a dir.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente