algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

Carta de Jaume Mateu

Carta de Jaume Mateu
El president de l'Obra Cultural, Jaume Mateu, enviarà una carta al diputat del PP Antoni Camps en la que li exigirà que rectifiqui les seves insinuacions sobre el suposat favoritisme de l'anterior Govern del Pacte envers l'OCB. Hi ha molt de malestar dins l'organització per aquestes paraules. Ho interpreten con una passa més del PP en la seva ofensiva contra la llengua i la cultura pròpies, molt en la línia Bauzá.

Molt de Pi amb Rull
No menys d'una trentena de militants del Pi de Palma acudiren a la conferència que oferí divendres passat Josep Rull, secretari d'organització de Convergència, a Can Alcover. També hi havia membres de MÉS i d'Esquerra, però fou el Pi el que desplegà més gent donant un senyal clar que es mouen molt a Ciutat. Es tracta de persones encara no gaire conegudes però si notablement actives. Com se sap, l'acte va ser presentat per Josep Melià.

Desapareguts en cap de setmana
Dins el PP es comenta molt que sobre tot Bauzá, però també membres del seu Govern, vagin cada cop menys als actes de cap setmana que es celebren arreu de Mallorca. Abans era tradicional la presència de polítics a fires, actes socials, festes populars i esdeveniments semblants. Llevat de qualque excepció, la majoria es queda a ca seva dissabtes i diumenges. Això no agrada a la militància de base, que es sent cada cop mes enfora dels seus líders.

Pacte Bauzá-Rodríguez
En el PP també es comenta molt que s'hauria enfortit el pacte entre José Ramón Bauzá i José María Rodríguez, la qual cosa suposa que el marratxiner té l'aparell de Palma a la seva disposició. Aquest acord s'hauria explicitat amb el nomenament de Sandra Fernàndez com a consellera de Serveis Socials. Mentrestant, la presidenta del Consell, Maria Salom, i el batle de Palma, Mateu Isern, van perdent protagonisme d'una forma cada cop més palmària i visible.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.