cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

El GOB i el Govern

El Govern de Bauzá segueix molt nerviós. La sortida de to d'aquesta passada setmana amb el GOB demostra que frega perillosament la histèria. La reacció que ha tengut connota que l'executiu és conscient de la minsa targeta que podrà presentar en el moment de passar l'equador de la legislatura, i que serà pràcticament tan verge com la que presenti al final. No vol dir això que la manca de realitzacions determini que el PP no segueixi governant més enllà del 2015 perquè si el PSOE no s'arregla, i res no permet tan sols sospitar que pugui passar així, la veritat és que no ho tendrà difícil, continuar, però sí que, com a mínim, és una prova fefaent de la consciència del fracàs que ha assumit el Govern.

Si el PP hagués fet com si plogués, poc ressò hauria tengut, la protesta del GOB. En canvi, gràcies a la histèria demostrada, els ecologistes han assolit un dels més grans èxits propagandístics de la seva ja llarga i profitosa història.

Els dois que s'han sentit en relació a aquesta història han retratat la direcció actual del PP. No només Carlos Delgado ha pixat fora de test -a la qual cosa ja ens té acostumats-, sinó que fins i tot la portaveu parlamentària, Mabel Cabrer, va tenir un defalliment neuronal agut i reclamà a Bauzá que usàs "tots els instruments legals" al seu abast per impedir la campanya del GOB a la fira turística de Berlín. Quins instruments deuen ser, aquests? El doiarro era de tanta magnitud que ben aviat, una vegada superat l'ataquet, afortunadament, Cabrer va fer-se la sueca, com si no hagués dit res, i els periodistes -i llavors diuen que són cruels!- feren com si no l'haguessin escoltada. Ajudà a oblidar la seva ficada de pota que entràs el joc el sempre ocurrent Miquel Ramis, que se sumà a la festa dient, com Delgado, que el GOB només els ataca a ells, els conservadors, i mai els socialistes. Que ho diguin a Francesc Antich, que encara flastoma quan li recorden el mur davant del Consolat de Mar el 2003.

Gràcies al PP, repetesc, el GOB ha tengut un gran èxit i, de passada, ens hem pogut assabentar de fins quin punt el Govern de Bauzá ja sap que ha fracassat

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.