cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

La paraula de Bauzá

Ara veurem si Bauzá és home de paraula o si quan es tracta dels seus treu excuses de davall les pedres per mantenir-los en el càrrec. Bauzá va excloure molts companys del PP de les llistes electorals perquè estaven imputats i es presentà a les eleccions com l'abanderat de la netedat.

Ara té Delgado que ha col·locat la parella sentimental d'assessora de la seva Conselleria. Què hi farà el president de les retallades? Si manté Charly en el càrrec, amb quina barra podrà demanar sacrificis a la resta de balears? Les polítiques de superausteritat tenen aquest defecte: comencen per un mateix i pels col·laboradors. Si a aquests se'ls consent el que vulguin, es perd credibilitat a grapades.

No ens trobam davant el cas Delgado, individu prou conegut pels seus capricis (se'l coneix com el llanero solitario). Qui té el problema és Bauzá. O dóna ara exemple i el foragita o ja quedarà convertit per sempre en un cínic que aplica als altres la medecina que no vol per a ell o el seu entorn. I Bauzá, enmig del desastre social que ha armat, no es pot permetre el luxe del cinisme. Seria un escàndol massa greu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Constantí, fa mes de 11 anys

NEPOTISME! CORRUPCIÓ! DEVERGONYA!

Valoració:6menosmas
Per Rosella, fa mes de 11 anys

Però quina paraula??????????? Diu més mentides que paraules. Creis que és fiable per a res el que diu? Basta fer una ullada a les hemeroteques, o veure vídeos de la campanya electoral. Ha enganyat els pobres il·lusos que se'l varen creure. I ara pagam tots les conseqüències.

Valoració:7menosmas
Per Idossí, fa mes de 11 anys

És propi dels apotecaris preparar medicines per als altres, no per prendre-se-les ells mateixos, ho heu de tenir en compte.

Valoració:10menosmas
Per Elector, fa mes de 11 anys


La Presidenta Cospedal estaria disposta a la proposta de nomenament del Sr. Delgado Truyols per a la Delegacio del Govern a Castella La Mancha. Amb això li tornaria al President Bauzá un favor ben gros

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente