nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
17°

Han perdut la por de fer por

Sembla que han esnifat la victòria i han perdut la contenció estratègica que, ben segur, els hi portava. D'altra manera, no s'entendria que els candidats del PP comencin a llançar missatges, fins ara amagats, capaços de mobilitzar els votants d'esquerra. No tan sols és l'ús absurd del castellà en el cara a cara d'IB3, que desmenteix tot l'esforç regionalista per anul·lar Jaume Font i, a més, no s'adreçava als espectadors, sinó als lectors de diaris de l'endemà.

També l'estranya dèria de prometre noves instal·lacions esportives, talment el Palma-Arena no esmussàs i molt encara, o la incontinència de preveure grans esdeveniments esportius, quan el Màster de Golf i la Batalla de les superfícies són davall la lupa dels jutges. Van llançats cap a recuperar no només els governs sinó, també, el discurs de megalòman de Matas, que secretament o no sempre els ha encisats. Per això, no dubten a parlar de compartir els expedients clínics dels ciutadans amb les clíniques privades, talment no fos permetre el negoci amb la nostra intimitat, o de recuperar per al catolicisme l'espai públic que, segons ells, li correspon.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per emigrante, fa mes de 12 anys

Que absurdo ! Utilizó el idioma que usa el 50% de la población de las islas.

Valoració:-4menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 12 anys

Home, Bernat, sa IB3 no era precisament un model de defensa des país i, per tant, de sa llengua, però sí és cert que es que hi ha ara poden fer bo en Matas

Valoració:0menosmas
Per Bernat, fa mes de 12 anys

Pitjor, perquè en Matas amb la qüestió de la llengua no s'hi va aficar.

Valoració:13menosmas
Per Jordi Escèptic, fa mes de 12 anys

Aquesta gent són el que són, ni més ni manco. Ni bons gestors, ni defensors de les llibertats ni res de semblant. La gent que no ho vol veure mos durà a tots a una nova legislatura estil "Matas".

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente