nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Madrid vol renovació

Aquest drama que primer va viure Font i ara travessa Pastor (n'hi haurà d'altres) no és un acte voluntarista del novell José Ramón Bauzá i del seu entorn. Que ningú no s'engani: és un disseny fet al carrer Génova de Madrid que s'ha de complir fil per randa. Ordre executiva de la cúpula: renovació fins al fons del poal a les llistes autonòmiques i del Consell; cares noves, joves i de consens; unitat de missatge; coherència en l'oferta política i lleialtat pètria al líder José Ramón, el qual es limita a aplicar el manual que li han redactat al Manzanares. En poques paraules: Madrid vol més verges a les llistes que en un convent de monges tancades.

Cal insistir en les paraules d'Esteban González Pons a Bauzá sobre l'actual Govern d'esquerres : "No et moguis, no facis coses rares i aquests cauran tots sols". Cerquen donar una lliçó als que han denunciat tants dels seus militants pensant que així guanyarien les eleccions. El PP neteja de dalt a baix i desarma els que ho fiaven tot a la corrupció.

Pastor no està imputat. Però, com tants d'altres, encarna la vella guàrdia. Segons el disseny madrileny, val per a batle de Manacor, però no per encarnar la imatge del partit en l'àmbit de Mallorca. A més, Pastor pot ser un excel·lent trampolí per al següent objectiu: evitar que José María Rodríguez sigui el candidat del PP a Palma. I Bauzá, amb mà de ferro dins guant de seda, amb diplomàcia florentina en l'aparença i amb disciplina militar en el fons, com a bon fill de coronel, aplicarà les ordres. Si ho fa bé, li espera un gran premi. El pròxim maig pot assolir la presidència i enviar l'esquerra a prendre Nesquik a l'oposició. De fet, J. R. ja exerceix de president. Treballa en la primera premissa del poder: depurar les seves pròpies files.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.