algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Llum i taquígrafs

No és bo que la política d'habitatge social, que hauria de ser sagrada per als socialistes (i més en temps de crisi), quedi tacada per les sospites de pilotada a Son Bordoy. Una bona acció urbanística ha de fugir de les concentracions de població a la coreana. Amb el projecte de Son Bordoy, la concentració humana del Molinar creixerà un 40 per cent. Per què no se cerquen acords amb diferents promotors (ara és l'hora) i es distribueix aquesta oferta d'habitatges protegits arreu de Palma? Per què tot es concentra allà, en mans d'un sol promotor que, amb el paquet de pisos de lliure mercat que també podrà fer i el centre comercial que li permeten controlar, s'assegura feina i recursos per a més d'un lustre?

És normal que el PP vagi amb la mosca darrere l'orella. Quan es tracta de polítiques socials, el fantasma de la pilotada s'ha d'eliminar d'arrel. El macroprojecte de Son Bordoy es farà al solar on el PSM, a través de la Conselleria de Comerç, volia aixecar el recinte firal. Alguna cosa rara degué passar, perquè, de cop i volta, aquest partit arrufà la coa i deixà que s'hi imposàs el projecte Carbonero de fer créixer el Molinar al ritme de Xangai. La Conselleria de Comerç, que comanda Xesca Vives, patí travetes d'alguns socialistes per impulsar allà el recinte firal, malgrat que els propietaris dels terrenys havien fet l'oferta formal a la Conselleria. Al final s'hi ha imposat la massificació i un sol empresari beneficiat. I això no fa olor de roses. Cal confiar que Antich o el seu Govern aclariran tots els punts obscurs i que gaudirem aviat d'una exhibició de llum i taquígrafs per part del Consolat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalina, fa mes de 14 anys
La Llei "Carbonero", 5/2008 estableix un procediment d'aprovació de les Normes Subsidiàries i Complementàries de planejament SENSE exposició pública (art. 4, http://www.caib.es/govern/archivo.do?id=242121). És a dir, d'esquena a la ciutadania, que no podem fer al·legacions.
Aquesta és la "democràcia" que els agrada als estalinistes, com el Sr. Jaume Carbonero!!!
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente