algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 8.69°
18°

La tria més humiliant

Au, ara que els polítics s'han columpiat de mala manera amb xantatges i malcriadures que avergonyeixen qualsevol que hagi cregut, poc o molt, qualque vegada en la política, a la ciutadania encara ens tocarà ser responsables de la tria més humiliant. Si criticam aquest pacte farcit d'imputats de moral dubtosa i de clàusules tan versàtils com la que fa possible l'envit de Son Baco sense que UM se senti traïdora, som uns innocents incapacitats per entendre les raons d'estat.

Si ho acceptam, amb diversos graus de resignació i estoïcisme, perdem els arguments que ens servien per mantenir la mà ferma a l'hora de traçar la línia que separava els honests d'aquells que no ho eren i, si tant voleu, els definia amb cert orgull com dels nostres. Aquesta cosa, que he definit com a orgull a la lleugera, no sé si ens bastarà per mantenir el mínim comú denominador que ens mobilitzi contra els altres, ara que a favor dels nostres ho tendrem difícil d'explicar i, sobretot, d'explicar-ho en la solitud d'un mirall. S'ha acabat l'èpica i, com a molt, ens rebolcam en el possibilisme del mal menor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per giovanni, fa mes de 14 anys
sempre he estat d'acord amb vostè i és una gran sort per aquest país tenir encara persones tan clarividents.
( dit això, quina llàstima aquest "S'HAN COLUMPIAT"...)
Valoració:3menosmas
Per BASTA JA D'UM, fa mes de 14 anys
A rel de tot el que està succeint explicaré el que és UM, un grup de gent sense escrúpols per al lucre personal, que mantenen una estructura de partit controlada, és a dir amb un nombre d'afiliats suficients per a treure el mínim del que estipula la llei per a poder tenir representació parlamentària i d'aquesta forma garantir la seva permanència sempre en el poder estigui qui estigui, tant si és l'esquerra com si és la dreta, que més els dóna, si els diners, l'única cosa que veritablement els importa, és el mateix vengui d'on vengui. Aquesta és la raó per la qual els seus vots tenen un preu comptant i sonant i mantenen a un afiliat fanàtic que amb la seva actitud i irresponsabilitat, posa en perill no només la convivència a on governen sinó també la democràcia ja que el seu tarannà és totalment dictatorial i no entren en raons. Aquesta és UM, una veritable lacra social i política que hauria de desaparèixer del mapa ja i posar als tres dissidents al carrer en lloc de seguir donant-los sou, amb PASCUAL al capdavant. Quin fenomen de la naturalesa!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente