muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

No són Batasuna

El PP balear no és Batasuna (o com es digui ara aquest partit). El PP balear creu en la Constitució, Batasuna no. El PP balear odia i condemna el terrorisme, Batasuna no. El PP balear creu en la pau, Batasuna no. El PP balear creu en la unitat d’Espanya, Batasuna no. El PP balear defensa un model de vida liberal conservador que no ofegui l’individu dins la societat, Batasuna no. El PP balear és pilar de l’estat de dret, Batasuna no. El PP balear és un partit legal i imprescindible per a l’equilibri institucional, Batasuna no.

Entre l’important PP i els fanàtics il·legals de Batasuna només hi ha un matís en comú: l’enfilall d’empresonats, engrillonats, condemnats i imputats que arrosseguen ambdues formacions. Batasuna està molt per sobre en aquest patètic rànquing, però el PP balear ja comença a tenir una llista negra que posa els pèls de punta. És cert que la direcció del partit balear suspèn de militància o en fa fora tots els que agafen i Batasuna no ho fa. Tot plegat és un insult a la dignitat dels ciutadans. Però no són Batasuna, i totes les comparacions són odioses. •

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per racional, fa mes de 15 anys
Sembla mentida que Joan Riera pugui ser tan simple, i reduïr la realitat a un discrus simplista com aquest, sense tenir en compte cap altra factor... Val, Batanusa no se que... tot el que has dit... I el PP també, cagondeu!!!... que fins no fa molt (vint anyets) aquests encara creien amb el 'tio Xisco' i s'esglaiaven quan després de la processó del divendres sant la banda de musica tocava la Balanguera i no l'himno español. Vaduadell, de pardalaria. O de donar peixet als que te foten, a tu i al teu diari. Fes el que vulguis, allà tu!!!
Valoració:0menosmas
Per lluis, fa mes de 15 anys
I UM?
Valoració:0menosmas
Per Solleric, fa mes de 15 anys
La llei de partits la feren a la seva mida per il·legalitzar un partit (un gest molt democràtic, si senyor) que tenia massa més vots que ells a una regió concreta. L'excusa de l'il·legalització fou que Batasuna no comdemna els atemptats de ETA, ara bé que passa amb el PP? perque no els il·legalitzen per no comdemnar, i de fet seguir negant, el terrorisme de la dictadura franquista?
Cal reflexionar sobre la democràcia de pa i fonteta que tenim a n'aquest pais
Valoració:1menosmas
Per Xaume, fa mes de 15 anys
Els de Batasuna no han mort ningu. Això si, han recolçat els assassins de ETA.
Els del PP tampoc han mort a ningu, però també han recolçat els assassins de milers d'infants a Iran.
Batasuna està ilegalitzada. El PP no.
Democràcia? Justícia?
Valoració:3menosmas
Per Joan Serra, fa mes de 15 anys
Personalment parlant, per part meva és cert que em fan fàstic tant espanya com els espanyols i els mallorquins renegats ignorants.
Valoració:-2menosmas
Per Postigo, fa mes de 15 anys
Realment fastigós l'article del senyor Joan Riera.Li agradi o no, els de Batasuna són tots uns assassins i tenen les mans tacades de sang.El que passa és que el senyor Riera,igual com la majoria dels lectors d'aquest diari,són independentistes i els fa sortir de polleguera qualsevol cosa que faci referència a Espanya.
Valoració:-5menosmas
Per Pep, fa mes de 15 anys
¿Il·legalitzar al PP? Seria com un somni per uns o com un malson per uns altres. De totes formes, seria curiós el tema.
Valoració:0menosmas
Per Vicens, fa mes de 15 anys
molt entretingut, bon article
Valoració:-6menosmas
Per Flor de Card, fa mes de 15 anys
Batasuna és més legítim que el PP. Lluita per una noble causa, no com el pp, guarda de porcs fastigosos pederastes lladres corruptes................Visca la Terra!!!!! Gora Euskadi Askatuta!!!!!
Valoració:16menosmas
Per Roberto, fa mes de 15 anys
Un article molt desafortunat. Gora Euskal Herria.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente