algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.58°
10°

Pagam alegries

Coneixem el sou d’un director general com Viaene i veim les fotos de la casa i del cotxe que manejava. Si no sabéssim que ha ficat mà al nostre calaix, tot d’una pensaríem que noltros som uns mans foradades perquè no sabem fer retre els doblers tant com ell. El mateix em passa quan llegesc que la Junta de Castella-la Manxa (1.900.000 habitants) ha decidit entregar un ordinador portàtil a cada professor de l’ensenyament públic (aproximadament 28.500) de la seva comunitat. Ja estranya que, a Balears, amb una població de poc menys de la meitat, només tenguem 12.200 professors ocupats en els sistema públic. Serà que les aules estan més saturades, que la privada i la concertada tenen més pes aquí o que allà disposen de més mestres de suport i especialistes. No ho sé. El cert és que noltros pagam molt més del que rebem i ells, a l’inrevés, reben més del que aporten, segons les famoses balances fiscals. Ben igual que amb el luxe de l’exdirector general, sabem que els pagam tecnologia i alegries de les quals noltros mai no aconseguim gaudir. No és el mateix ser solidari que fer el colló.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 15 anys
IB3 no s'ha de tancar, Fetenpunyetes, s'ha de transformar en un vehicle que doni cohesió a Balears com a país. No és IB3 sinó ses innecessàries autopistes a Eivissa i a Mallorca allò que han pogut menjar-se es pressupost des ordenadors a ses escoles
Valoració:1menosmas
Per Toni Mosca, fa mes de 15 anys
L'altre vegada de segon "cognom" es feia dir Filpelat, amb alguna relliscada com a Puigpelat (cognom d'un articulista de l'Avui, que li devia sonar de quan hi escrivia el seu estimat Sostres)
Ara, agafau el llistí de telèfons i podeu comprovar com la taxa de Soberats a Sa Pobla, supera amb escreix la mitjana d'altres municipis mallorquins (pot ser la veïna Pollença s'hi acosti)
Casualitats?
Valoració:1menosmas
Per Papau, fa mes de 15 anys
Pere Pol i Soberats: Aquest pseudònim... no sé... però l'estil em sona a un altre que circulava molt per aquest diari i que ja ha desaparegut. Què no deu tornar a ser el fill del falangista i ussurer de Sa Pobla que, després d'un temps de descans d'ençà que l'aglapiren, torna a vessar la fel que duu a dins?
Valoració:6menosmas
Per vudyalien, fa mes de 15 anys
Me pareix que aquest Soberats es descendent del "Soldado Soberats Antolin" que tenia un carrer dedicat pel Camp Rodó.I si no ho es ho pareix.
Valoració:5menosmas
Per Txe, fa mes de 15 anys
Només fa falta llegir els dos textos per veure quin d'ells transpua rancúnia...
En Ferran en cada article posa nom a les coses i no defensa l'indefensable com fan alguns, tal vegada dir les veritats al vent no agradi a certs lectors... però bono hi ha d'haver de tot. Per cert Ferran a mi m'agrada molt el teu estil clar, directe i sense embuts, crec que no fa falta fer articles de pàgines senceres plens de circumloquis per no dir res. Clar i català!
Valoració:7menosmas
Per Vacuni's del virus "Mirando", fa mes de 15 anys
Sr. "Pol", el Sr. Aguiló no fa esment en cap moment del seu article dels "que gaudeixen d'un cert status", això li afegeix vostè de collita pròpia. A l'article just surten el Sr. (?) Viaene i la Junta de Castella-la Manxa.
Per altra banda, el comentari que fa sobre l'estil de la prosa del Sr. Aguiló, a part de subjectiu, és completament gratuït.
Qui és aquí el rancuniós, Sr. "Pol"?

Sr. Ferran Aguiló, vostè que te el cap al seu lloc, segueixi donant llandera als lladregots. Ja comencen a queixar-se!!
Valoració:5menosmas
Per Pere Pol i Soberats, fa mes de 15 anys
L'enveja sempre ha format part del seu tarannà, senyor Aguiló. Veu un jardí verd, esponerós, o un cotxe de luxe i tot d'una ha de cridar lladres. Potser Viaene ha robat, però si tots els que gaudeixen d'un cert status han de ser, per a vostè, uns lladragots, aleshores es confirma que aquest senyor Aguiló, que escriu molt malament, per cert, ha viscut tota la vida submegit dins el bassal de la rancúnia.
Valoració:-19menosmas
Per fetenpunyetes, fa mes de 15 anys
Si es tancàs IB3, amb la seva programació de vergonya aliena, i es dedicàs el seu presupost a l'educció, també aquí tendriem ordinadors pels professors i fins i tot pels alumnes, que tampoc en tenen a bastament.
És evident el problema de financiació d'aquesta "comunitat", pero si els nostres polítics ,tan progresistes ells, tenguesin altres prioritats les qüestions realment importants con sanitat i educació anirien millor
Valoració:-4menosmas
Per Txe, fa mes de 15 anys
Així anam! I el que és absurd és que cents de milers d'habitants d'aquestes illes donin suport a opcions que ens perjudiquen a tots. Milers i milers de votants dipositant el vot perquè ens facin un expoli davant els nassos... i llavors encara es queixen del malament que està l'escola pública, la sanitat, les carreteres...
Només els hi podem dir no voleu això, idò això teniu!
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente