algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Paisatge desconegut

Esperam dels jutges que aclareixin quina responsabilitat penal tenen els membres del Govern Matas que saquejaren els comptes públics. Però no eren solitaris xoriços sinó membres d’una complexa jerarquia en la qual existeixen múltiples mecanismes de transversal control. Restarem a l’espera de qualque assumpció de responsabilitats polítiques malgrat vivim en la certesa que el saqueig (o part del saqueig, per ser exactes) només s’ha conegut perquè no governen els seus responsables polítics.

Aquests (exvicepresidenta, exconsellers, exdirectors generals, exbatlessa...) pretenen diluir la seva responsabilitat en una acció de màrqueting ben calculada que té dos principis en el seu guió: fer fora del partit els glapits i confondre la ciutadania amb una velada acusació de corrupció generalitzada. És cert que, si s’actuàs amb decència i realment demostrassin tenir vergonya pel que feren els càrrecs que només ells triaren, el grup parlamentari popular patiria un canvi tan radical que els no tocats per responsabilitats corruptes configurarien un paisatge desconegut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 15 anys
Si, ara els hipocrites demanen control ala on ells hi ficaren la ma sensa cap mania. Valdria mes que callasin perque, a mes de fer el ridicul, encenen la sang dels ciutadans robats per una colla de corruptes dels quals n'Estaras, na Cirer i en Mates, eren els principals responsables. El seu cinisme es irritan i ofensiu, si no tenen dignitat per admetra la seva part de culpa, almenys que callin, el silenci es el que els-hi caldria i tots noltros agrairiem, mentre esperem que la Justicia els hi doni el que es mereixen.
Valoració:2menosmas
Per Pesoj, fa mes de 15 anys
Però bòno, tindrien que tencar la paredeta...
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente