nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

La batlessa anirà a Níger

La batlessa de Palma, Aina Calvo, viatjarà a mitjan mes a Níger amb la comitiva oficial de la vicepresidenta espanyola Teresa Fernández de la Vega. El viatge ve a ser una continuació del que ja realitzaren el març de 2006 a Kenya i a Moçambic, i que organitzà la secretària d'Estat de Cooperació Internacional, Leire Pajín, per donar suport a les dones africanes i ajudar-les a lluitar contra la fam.

Cobrar per no fer feina  

Ens consta que hi ha més d'un exalt càrrec de les empreses dependents del Govern Matas que s'ha posat a tremolar en tenir coneixement que la Conselleria de Comerç ha obert una investigació per aclarir quina feina feia l'exdelegat de l'IDI, Rafel Torres.

Pares i mares preocupats  

Ens arriben notícies de la inquietud de pares i mares d'alumnes de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor davant la reincorporació de la professora de piano que el passat gener tingué un enfrontament amb el director que acabà amb una sonada agressió.

El projecte del tramvia, a punt  

No estarà gaire temps a ser presentat el projecte del tramvia que enllaçarà la plaça d'Espanya amb el Molinar, Coll den Rabassa, l'aeroport i la Platja de Palma. L'opció de fer-lo passar per les Avingudes es manté. Tanmateix, es farà el possible perquè l'impacte sobre el trànsit de vehicles sigui el mínim cercant solucions als accesos a la ciutat i en el transport públic.

Nervis a la casa de l'aspirant  

El nerviosisme a l'entorn de Carlos Delgado fa sospitar que té problemes greus per aconseguir el nombre d'avals suficients per presentar candidatura. Si no hi arriba n'hi haurà que riuran.

Un rècord de Guinness  

No tenim memòria que alguna altra vegada la Policia hagi donat més manifestants que la mateixa organització d'una mobilització ciutadana. Aquest fet insòlit succeí ahir a Palma. Segons la Policia Local, unes 5.000 persones celebraren als carrers el Primer de Maig. Els organitzadors parlaven, «públicament i oficialment», de 4.000, i fora de micros, de 3.000. Alguna cosa curiosa devia passar ahir pel quarter de Sant Ferran.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.