Etiqueta 'EsclataSangs'
Un llibre recull els tresors dels esclata-sangs de Balears
El cuiner i professor Antoni Pinya i Florit (1951) i els biolègs Joan Carles Salom Tomàs (1971) i Samuel Pinya Fernández (1979), acaben de publicar el llibre L’esclata-sang a les Illes Balears. Cuina, medi ambient i tradició. L'obra, editada per Lleonard Muntaner, fa un repàs per l’itinerari micològic
- Vox insisteix que IB3 «no és necessària» i assegura que la televisió franquista era «de més qualitat i més objectiva»
- Denuncien la imposició del castellà als panells lluminosos de diverses carreteres de Mallorca
- El Consell d'Estudiants de la UIB demana blocar la creació de dues noves universitats privades a Mallorca
- El director general d’IB3 defensa criteris «de qualitat» per davant del doblatge al català en l’emissió de pel·lícules
- Primer mercat de productors de venda directa per a acostar els pagesos als consumidors