Un llibre recull els tresors dels esclata-sangs de Balears
El llibre, editat per Lleonard Muntaner, fa un repàs per l’itinerari micològic i el paper que han tingut els esclata-sangs en la cultura mediterrània.
Palma28/12/14 0:00
El cuiner i professor Antoni Pinya i Florit (1951) i els biolègs Joan Carles Salom Tomàs (1971) i Samuel Pinya Fernández (1979), acaben de publicar el llibre L’esclata-sang a les Illes Balears. Cuina, medi ambient i tradició. L'obra, editada per Lleonard Muntaner, fa un repàs per l’itinerari micològic i el paper que han tingut els esclata-sangs en la cultura mediterrània.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.