Un llibre recull els tresors dels esclata-sangs de Balears
El llibre, editat per Lleonard Muntaner, fa un repàs per l’itinerari micològic i el paper que han tingut els esclata-sangs en la cultura mediterrània
Palma28/12/14 0:00
El cuiner i professor Antoni Pinya i Florit (1951) i els biolègs Joan Carles Salom Tomàs (1971) i Samuel Pinya Fernández (1979), acaben de publicar el llibre L’esclata-sang a les Illes Balears. Cuina, medi ambient i tradició. L'obra, editada per Lleonard Muntaner, fa un repàs per l’itinerari micològic i el paper que han tingut els esclata-sangs en la cultura mediterrània.
També a Illes Balears
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- 15J: Tothom a omplir els carrers de Palma i Eivissa en contra de la turistificació i per una vida digna
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- Vox ara s’indigna per un cartell que combat simbòlicament el feixisme
- Campanya contra empreses turístiques que col·laboren amb el genocidi del poble palestí
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.