nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Arriba aquest divendres la Nit del vi amb el tast de gairebé 300 vins

El Pati de la Misericòrdia acollirà aquest divendres la desena edició de la Nit del vi, en la qual es podran tastar gairebé 300 vins d'un total de 37 cellers, acolliments sota la marca Petits cellers de Mallorca.

A la presentació, hi han participat: el conseller d'Economia del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, el president de Petits Cellers, Guillem Vicens i la gerent de Fundació Vicente Ferrer, Isabel Ferrer.

Enguany se celebrarà la desena edició

La vetllada tendrà una finalitat solidària, ja que els beneficis de la recaptació aniran destinats a la fundació Vicente Ferrer. En el transcurs de la nit, també es lliurarà la distinció anual de Petits Cellers que en aquesta edició serà per a l'Associació de Periodistes Gastronòmics de les Balears.

L'entrada tendrà un preu de 15 euros per persona i, per primera vegada els visitants es podran quedar la copa de l'esdeveniment amb la qual faran els tastos. L'entrada dóna dret a la possibilitat de realitzar un tast de tots els vins que es desitgi en horari de 19:00h a 22:30h.

Declaracions

El president de Petits cellers, Guillem Vicens, ha recalcat que aquesta nit «és un gran aparador» de la feina que fan «tot l’any» els cellerers i ha indicat que el vi mallorquí cada vegada té «major qualitat i reconeixement».

Ferrer, per la seva banda, ha comentat que els beneficis que generi la vetllada es destinaran a la construcció d'una escola rural a l'Índia i també a la compra de bicicletes perquè els nins que viuen lluny de l'escola puguin accedir a l’educació. Per la seva banda, Bonet ha recalcat el «vessant social» de l'esdeveniment així com també el fet que s'està donant suport a «un producte local» de qualitat com és el vi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.