nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Reconeixement per a Rosselló-Pòrcel i Blai Bonet

Els organitzadors del col·loqui Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Blai Bonet que ahir es va inaugurar al Centre de Cultura de Sa Nostra mostraren, en la taula de presentació d'aquest, la seva satisfacció per «poder contribuir a la investigació, la reflexió i l'estudi de dos dels escriptors que més han contribuït a la modernització de la nostra literatura».

El professor de la Universitat de les Illes Balears, Pere Rosselló, explicà que «aquests estudis sobre els dos poetes tenen la virtut de juntar gent molt diversa, de diferents generacions i diferents formacions. No hi ha dubte que ens trobam davant de dos dels més grans modernitzadors de la nostra literatura, amb ells és quan Mallorca s'insereix en la poesia europea contemporània. Els dos són escriptors molt atraients, fins i tot referència per als autors més joves».

Precisament els joves són els que ompliren ahir l'auditori del centre de Cultura. La gran majoria d'aquests eren estudiants de la Universitat, encara que algun escriptor com Jaume Pomar o Gabriel de la Santíssima Trinitat Sampol es deixassin veure al pati de butaques, a l'igual que professors com Joan Mas i Vives, del departament de filologia catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.