algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

Rosa Cursach: «Les dones necessitam que els homes no es pensin que som seves»

La directora d'Igualtat i Diversitat del Consell de Mallorca, Rosa Cursach, ha reclamat aquest dimarts, en una roda de premsa per presentar un projecte de pisos d'acollida per a dones víctimes de violència masclista i explotació sexual, la necessitat de fer extensiu el missatge de «les dones no són de ningú».

Davant l'increment en els darrers dies del nombre de dones assassinades per les seves parelles o exparelles, Cursach ha indicat que «la protecció serà necessària mentre hi hagi dones assassinades per homes que es creuen que són seves i poden decidir sobre la seva vida i la seva mort». I ha afegit que, més enllà d'ordres de protecció i vigilància, es necessita conscienciació i canvi social.

La directora d'Igualtat ha argumentat que per afrontar aquesta xacra cal incidir en la prevenció i la sensibilització, així com en l'educació a les escoles i en la formació de treballadors socials, perquè «la resposta no és només penal».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@xisca

Sería bonito que entendiérais que no todo el mundo ha crecido en un ambiente en el que has podido crecer tú, por ejemplo.
Valoració:0menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Per tot se fa massa propaganda de ses dones florero, i això és el que està de moda dins les grans masses. I se fan vertaders desastres al seu cos...llavis, pits, natges...per agradar a la parella de torn... Poquíssimes famílies NO tenen TV., i això influeix molt. Poques famílies eduquen per a la cultura, la llibertat, per acceptar el cos de manera natural... Els homes volen continuar amb la cultura de que la dona ha de ser "el reposo del guerrero" i no en sortiran ben parades, si no ens plantam de bon de veres,TOTES, i no va camí de ser així. PARES EDUCADORS, cal que ens posem molt forts amb aquest tema. El culte al cos, està servit.
Valoració:2menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
Cert que les dones no són de ningú. Ni els homes. Som lliures. Jo he hagut de sentir a musulmanes i xineses que els homes existim per servir les dones. A espanyoles que "por cien gramos de chorizo no hay que vivir con el cerdo entero". Homes dèbils que per tenir sexe entreguen la seva vida. Addictes. Calzonazos. Resistint crits. Violència verbal. Que no podien anar a veure un partit de futbol i beure unes herbes perquè si ho feia era un mal pare. Homes que no hem de plorar ni queixar-nos de les dones. Si ho feim, som maricons. Temes pendents per al segle XXII. En resum, ningú és de ningú.
Valoració:2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Bueno.
Dependerá del hombre.
Y de la mujer.
Digo yo.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente