cielo claro
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 13.55°
16°

El director de Canal 4 Ràdio titlla de «pocavergonya» el batle de Palma: «Té uns collons...»

Miguel Ángel Ariza, presentador i director de Canal 4 Ràdio, ha carregat aquest dijous contra el batle de Palma en funcions, José Hila, a través de la xarxa social Twitter.

L'actual batle havia fet una piulada denunciant que la dreta ja anunciï retallades abans de començar a governar. «Dir no al tramvia suposa desaprofitar una oportunitat històrica per a reformar barris com Molinar, Coll d'en Rabassa i Ca Pastilla. Suposa perdre una oportunitat per a connectar a milers de persones amb un transport d'alta capacitat», ha escrit Hila davant l'anunci del PP d'avortar el projecte del tramvia.

En resposta a les paraules d'Hila, Miguel Ángel Ariza ha dit en una piulada que les propostes de l'actual batle són «barbaritats». Referint-se a Hila, ha assenyalat que «té uns collons com un mult. Primer el que s'ha de fer és millorar sa merda de transport públic que ha deixat a Palma, llevar quant abans "s'enganya bobos" que és el transport "gratis" i que el pagam tots i està fent que no s'arreglin les coses, ja per falta de liquiditat (I el que veurem...) trens m'has dit? Lo primer adobar el que has deixat, poca vergonya! A més, no vinguis en cuentos, que ja ho varen avisar en campanya».

Aquesta no és, ni de lluny, la primera polèmica que sorgeix entorn de Canal 4. Durant tota la campanya electoral ha anat repetint mítings del PP i VOX, ha entrevistat només els seus principals candidats i ha intentat marcar l'agenda informativa amb els marcs mentals pactats amb els partits espanyolistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Xaume, fa 10 mesos
Els batles tenen collons.
Els caps de faves un micro.
Valoració:12menosmas
Per Pepino pepero, fa 10 mesos
"Amb el cabessa de pepino no hi vull xerrar .. "😂😂😂😂😂😂, dit per una senyora que va trucar al programa d'en Montse.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Valoració:2menosmas
Per Ja ho val!, fa 10 mesos
Son capaços de fer- lo director de la IB3.
En part m'agradaria.


Valoració:10menosmas
Per Carme, fa 10 mesos
Canal 4? Però encara hi ha qualcú que escolti això?
Valoració:23menosmas
Per Quin oi, fa 10 mesos
El nou "cambio"del PP. Els mateixos xuminos fent les mateixes xuminades. Seguiu així, que anau bé.
Valoració:28menosmas
Per Baladre, fa 10 mesos
I a damunt tenen sa barra de fer exhibició de valors! Valors quins valors mentides, manipulació, insults, incultura i molt mala educació
Valoració:25menosmas
Per Faveta, fa 10 mesos
Aquest pseudo-directutxo tiu és un dretà sense credibilitat, a part de que em caigui malament el tal Hila.
Valoració:32menosmas
Per Dic jo, fa 10 mesos
Això és com tot, uns estudien i uns altres llepen.
Valoració:26menosmas
Per Fistro, fa 10 mesos
Ariza, el comunicador que sempre comunica pi.pi.pi, pi.pi.pi,pi.pi.pi...
Valoració:28menosmas
Per @ Anti tot, fa 10 mesos
És que per espanyoldes i en castellà ja tenim el diario de Mallorca i l'última hora, que semblen fets només per castellanoparlants..
Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente