cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

Aliança entre VOX, PP i Canal 4

214599

L'organització neofeixista VOX, el PP i Canal 4 han posat en pràctica una triple aliança que ha consistit en repartir-se els papers per intentar arribar al màxim nombre possible d'electors.

En aquesta triple aliança, VOX juga el paper de força extrema, el PP intenta 'vendre' la seva cara més moderada i Canal 4 s'ha convertit en un espot permanent de les dues organitzacions polítiques.

Canal 4 s'ha passat tota la campanya electoral repetint mítings del PP i VOX, ha entrevistat només els seus principals candidats i ha intentat marcar l'agenda informativa amb els marcs mentals pactats amb el PP i VOX (okupació, patinets, inseguretat...)

L'aliança contempla que si PP i VOX sumen majoria, els neofeixistes ocuparan càrrecs i conselleries claus. IB3 serà reduïda a la mínima expressió. Canal 4 esdevindrà el 'Canal autonòmic'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Xx, fa 11 mesos
@cero, l'emigrat no integrat, robanicks, etc. Tens el nivell cultural a la marca de Zero. Tot normal.
Valoració:7menosmas
Per Platero, fa 11 mesos
"cero", és al revés. És l'ase, que va dir orellut al porc. Tomba un poquet el cap a un costat, meam si les dues neurones fan contacte.
Valoració:12menosmas
Per Ayusinha dos Campos Pretos, fa 11 mesos
Que vos pensàveu, malpensats?. Que pactaríem amb Bocs?. Idò no, ja hi hem pactat. (Moment, que me pos les rialles d'elàstic).
Valoració:-5menosmas
Per antifa (el ver), fa 11 mesos
Tan sols hi falta Naziudadano's que com estan esmaperduts per la gran davallada que estant patint a tot arreu, ja quasi no es mouen. Pel fatxum ja estan amortitzats i a punt d'estirar la pota. L'enhorabona a tots !
Salut i independència !
Valoració:11menosmas
Per cero, fa 11 mesos
Es porc va dir orellut a s'ase.
El emboscado A.G., escribiendo en el "Baleares" qué clase de credibilidad tiene?
Ninguna, Cero absoluto.
Valoració:-11menosmas
Per Fuig!, fa 11 mesos
@Viceversa: Ni MÉS ni la CUP han fet cap mal a ningú i només defensen la nostra cultura, la nostra llengua i la nostra terra.
Els dimonis feixistes sempre s'han caracteritzat per demonitzar als altres, projectant damunt dels altres la seva maldat.
Valoració:18menosmas
Per Ha bajao Paco, fa 11 mesos
Uep, torna el NO-DO.
Valoració:16menosmas
Per Canal Lobotomia, fa 11 mesos
Cap problema, un altre a la llista de canals bloquejats. Com si no n'hi hagués per triar.
Valoració:10menosmas
Per Ora pro nobis, fa 11 mesos
Albricies, això serà un aquelarre de gaudi i disbauxa. Només hi falta el rector de Sant Fistral per passar el rosari cada vespre. I els dissabtes, sabatina. I si no, que el passi el locutor aquell que no mira massa bé, que des de la nit electoral quan en Bausan va perdre les eleccions se li noten molt les ganes .
Valoració:3menosmas
Per viceversa, fa 11 mesos
Y vosotros apoyando a MEs y la Cup
Valoració:-15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente