algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El bisbe de Mallorca es posa la segona dosi de la vacuna entre crítiques

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, s'ha posat aquest dimecres la segona dosi de la vacuna de la Covid-19 en la residència de sacerdots grans i jubilats de Sant Pere i Sant Bernat, a Palma.

Taltavull ha rebut la segona dosi «igual que la resta d'usuaris» de la residència perquè «la vacuna consta de dues dosis», segons han informat.

La primera se la va posar el passat 5 de gener, amb la qual cosa aquest dimecres es complien els 21 dies de protocol que han de passar entre dosis per a completar la vacunació.

Taltavull, que dijous compleix 73 anys, va explicar que el varen incloure en la relació de persones a vacunar i va remarcar que ell no ho va sol·licitar. Després que sortís a la llum la polèmica vacunació, el Bisbat de Mallorca va emetre un comunicat on va deixar clar que Taltavull, «així com també els seus predecessors, pel fet d’estar adscrit a la unitat sanitària de la Casa Sacerdotal -també anomenada residència de Sant Pere i Sant Bernat-, és usuari actiu i està inclòs en tots els protocols sanitaris que se segueixen en aquesta Casa».

En el comunicat, el bisbe va lamentar «la confusió que hagi pogut crear aquesta situació» i va manifestar que «en cap moment hi ha hagut la més mínima intenció d’actuar en contra del protocol establert per les autoritats sanitàries».

A banda de les nombroses crítiques que ha rebut Sebastià Taltavull a les xarxes socials per part de la ciutadania, segons explica Ultima Hora aquest dimecres el bisbe també ha rebut crítiques per part del clergat. La polèmica vacuació hauria provocat un «profund malestar» en un sector del clergat de la Diòcesi: «Controvèrsia innecessària i debat inoportú, perfectament evitable, que desgasta la imatge de Taltavull i posa l'Església catòlica en el disparador».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 3 anys

Du mala sort l'Esglèsia Catòlica darrerament a Mallorca. Des d'un bisbe amb amant a una altre que es bota protocols per ser vacunat. I a damunt, avui, es lamenta que no surti alguna carta al director defensant-lo. Be, surt un escrit de l'advocat Rafel Perera, que fa pena, més venguent de qui ve. Els puc disculpar com a homes, però no com a bisbes. A porgar fum.

Valoració:4menosmas
Per Allà va!, fa mes de 3 anys

El dia que es mori, que pot ser ben prest i de resultes de les conseqüències de la vacuna, li direm: NO T´HA SERVIT DE RES, LLADRE DE VACUNES!

Valoració:3menosmas
Per Pecador, fa mes de 3 anys

Anirà a l'Infern.

Valoració:7menosmas
Per Pere Joan, fa mes de 3 anys

Doncs com que ja l’hi han posat la segona dosi, pot tornar demanar perdó dient allò de: “lo siento mucho me he equivocado, no volverá a suceder”

Valoració:7menosmas
Per I tant, fa mes de 3 anys

Ya que se saltó el protocolo, presuntamente por la "gracia de Dios", lo que procede es ponerse la segunda.
Que la cagada sea completa. Cualquiera va a confesarse con esta gente, si es que todavía confiesan y tienen clientes.

Valoració:-1menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

No sé per què s´ha de vacunar... Si amb la seva actitud ja ha allunyat tothom. Ningú entarà on hi sigui ell. Haura de dir missa sol... Ja, ja, ja

Valoració:3menosmas
Per VEÍ, fa mes de 3 anys

No el vull defensar, no molts menys. Però vis el que ha passat per tot l'estat, ho ha casos més perversos que altres. En un extrem gent que ha passat pel davant amb tota la cara, i a l'altre persones que es trobaren amb una vacuna que se les posava, o es perdia. Entre el mig, totes les situacions possibles.
No ho tinc molt clar en segons quins casos,

Valoració:-6menosmas
Per I tant!, fa mes de 3 anys

Ara val més, que tots aquests que han passat. per devant del seu torn se posin la segona dosi, perque deixar los sense podria confondre el seu sistema immunitari i seria un càstic fisic. Pero s'els hauria de sancionar o almenys fer los pagar. Les vacunes i l'acte metge.
Jo com que soc una persona positiva, també veig que tota aquesta gent que ha aprofitat el seu estatus per rebre les vscunes els primers, ens estan treguent la por a molts, que dubtavem de si vacunar nos o no fer ho, per tot el que han dit els " plandemistes"

Valoració:3menosmas
Per calabruix, fa mes de 3 anys

Ara és per a aprofitar sa primera dosi, i que no es perdi.

Valoració:3menosmas
Per Cor Josepí, fa mes de 3 anys

A les Pitiüses NO tenim bisbe!
La resta podríeu predicar amb l'exemple

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente