algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

El bisbe de Mallorca demana perdó: «En cap moment hi ha hagut intenció d’actuar en contra del protocol»

179891

Aquest dilluns s'ha fet públic que el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, s'hauria botat el protocol de vacunació, ja que es va vacunar contra la Covid-19 a principis de gener en la residència Sant Pere i Sant Bernat, a Palma.

Taltavull, que dijous que ve compleix 73 anys, ha explicat a Ultima Hora que el varen incloure en la relació de persones a vacunar i ha remarcat que ell no ho va sol·licitar. El bisbe ha explicat que viu «al costat de la residència, mantenc contacte amb els sacerdots que viuen allà i som el responsable d'aquest centre».

Després que sortís a la llum la polèmica vacunació, el Bisbat de Mallorca ha emès un comunicat on ha deixat clar que Taltavull, «així com també els seus predecessors, pel fet d’estar adscrit a la unitat sanitària de la Casa Sacerdotal -també anomenada residència de Sant Pere i Sant Bernat-, és usuari actiu i està inclòs en tots els protocols sanitaris que se segueixen en aquesta Casa».

«En conseqüència, Mons. Taltavull va rebre la primera dosi de la vacuna de la Covid-19 el passat 5 de gener, com la resta de residents, religioses i empleats de la Casa. Les qüestions mèdiques, d’infermeria i les vacunacions habituals, com la de la grip, li són administrades a la Casa Sacerdotal. A més, s’ha sotmès a tots els cribratges de proves pertinents en aquest centre durant el temps de la pandèmia», ha explicat el Bisbat.

Finalment, han expressat que el bisbe «lamenta la confusió que hagi pogut crear aquesta situació» i «manifesta que en cap moment hi ha hagut la més mínima intenció d’actuar en contra del protocol establert per les autoritats sanitàries». Per la qual cosa, ha demanat «perdó» pel malestar que hagi pogut provocar aquest fet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ja s´ho cobrarà de misses!, fa mes de 3 anys

I si no es posa la segona dosi crec que no passaria res...
Per a què serveix? Per dir missa?

Valoració:0menosmas
Per sota de bastons, fa mes de 3 anys

Com aquell militar i polítics. Es creuen que són imprescindibles, i fan pena.

Valoració:1menosmas
Per Le sans culottes, fa mes de 3 anys

Aquest individu es Poca vergonya.Axi son es capellans hipòcrites i corruptes.Mal li doni rampa.

Valoració:2menosmas
Per Està llest, fa mes de 3 anys

Aquest home n'ha feta una de molt grossa. Ahir va comprometre greument el Papa quan va dir que s'havia vacunat perquè el papa Francesc havia dinat la instrucció que la gent s'havia de vacunar. Per tant, va tergiversar les paraules de Francesc perquè una cosa és vacunar i una altra aprofitar-se de la situació. Després, el bisbe va dir que li ha sabut greu la filtració de la notícia, és a dir, no el pecat sinó el fet que hem sabut el pecat. Un despropòsit complet. Crec que d'aquí a dos anys, el Papa no li renovarà el mandat.

Valoració:4menosmas
Per No som beneits, fa mes de 3 anys

No m'agrada aquest senyor. Me cauen molt malament, els sacerdots que filtren la propaganda i la crítica política per enmig de la Paraula de Déu.

Valoració:4menosmas
Per paco, fa mes de 3 anys

ya, y no se acordo que poniendose la vacuna el ,se la quitaba a una persona mas necesitada
vergonya cavallers

Valoració:1menosmas
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Com que ja està vacunat, ja pot anar a donar els drrers auxilis a la genat que s´està morint de Covid!

Valoració:3menosmas
Per I llavors prediquen!, fa mes de 3 anys

Em pensava entendre que havia corregut a passar davant els altres! Qui el va cridar?
Els capellans no visiten els malalts de Covid! A què
s´exposen?
Metges i personal snitari encara per vacnar...
No li cau Sr. bisbe la cara de vergonya?
Perdran els pocs clients que els queden. Esglésies buides i bacina també!

Valoració:4menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

Pedir perdón y dar explicaciones está muy bien, pero ellas no lavan el desliz de ninguna manera. ¿Qué les diría, Eminencia Reverendísima, a las personas de 80, 85 o más años que están esperando?. Yo no pido su dimisión ya que cada uno debe actuar según su conciencia, pero para muchos Vd.ha quedado totalmente desacreditado..
"Excusatio non petita, accusatio manifesta"

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente