El vi mallorquí ja rega restaurants de Berlín i Bilbao
L'aposta dels celleters mallorquins per dur el vi fins a restaurants d'avantguarda es consolida. El Bascook, de Bilbao, i el Bar Raval, de Berlín, en són els últims exemples
Palma04/09/11 0:00
Les terres mallorquines ja reguen les taules d'alguns restaurants europeus d'avantguarda. I és que l'exportació de vins elaborats a l'Illa s'ha consolidat en els darrers anys. L'últim exemple es troba al recentment inaugurat restaurant berlinès de nom Bar Raval (www.barraval.de), en homenatge a la barriada homònima de Barcelona. El seu propietari és l'actor Daniel Brühl, de mare catalana i pare alemany, i que s'ha proposat oferir productes dels Països Catalans als clients de la moderna barriada de Kreuzberg. A la seva carta de vins es poden trobar, de fet, diverses botelles de Nou Nat, un vi ecològic elaborat per les bodegues Binigrau (www.binigrau.es).
També a Illes Balears
- Promouen un boicot a Mercadona: «Ens vol vendre les patates de la colonització, fetes per israelians a terres palestines robades»
- Estudiants i treballadors de la UIB criden a votar en blanc a les eleccions a rector si Carot és l'únic candidat
- Alerta a Campos per un repartidor de begudes amb tatuatges nazis
- Crida a sortir massivament al carrer per la Diada per la Llengua el 10 de maig
- Rebuig a l’Ironman Mallorca pel «greuge que representa per als residents» i «per l’ús abusiu de les infraestructures públiques»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.