cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

La Sala treu el plec de condicions del fems per 1'3 milions d'euros

Amb l'objectiu d'apostar pel reciclatge de manera ferma i reduir la quantitat de fems que es transporta fins a la incineradora, l'Ajuntament de Capdepera estableix una sèrie de condicions per a la nova adjudicació del servei de recollida i transport de residus sòlids. Ahir, en ple extraordinari, s'aprovà el plec de condicions del nou servei, que surt a concurs per 1'3 milions d'euros i per un període de vuit anys. L'oposició (PP i Es Grup) hi va votar en contra al·legant que el preu és excessiu i el PP va anunciar que estudiarà impugnar-lo.

Cal recordar que en el darrer ple ordinari l'equip de govern (PSOE, UCAP-UM, EU-EV i PSM-Entesa) va deixar damunt la taula el plec de condicions per una errada tècnica, després que el PP advertís d'una possible irregularitat perquè encara no s'han aprovat els pressuposts.

Ahir se'n va presentar un informe favorable, en el qual s'indica que hi ha una partida per vinculació fins a l'espera de l'aprovació de l'exercici pressupostari. El pròxim mes de juliol acaba la concessió. L'equip de govern ha optat per redissenyar aquest servei i millorar-ne les condicions actuals per aconseguir entre tots un municipi més net i exemplar. La regidora encarregada de l'àrea, Maria Orts, va explicar que la concessionària haurà d'assumir una sèrie de reptes.

En aquests moments es fa la recollida porta per porta a Capdepera i amb la nova concessió s'ampliarà a la zona residencial de sa Pedruscada i al centre de Cala Rajada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.