algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
22°

Els joves del municipi estrenaran el seu propi Casal el maig de 2007

L'Ajuntament ja té enllestit el projecte que ha de reformar la casa de l'Església

Els joves de Son Servera estrenaran el seu propi casal en el mes d'abril o de maig de 2007. El PP s'ha mantingut ferm en la seva proposta d'ubicar la nova infraestuctura a una antiga casa propietat de la parròquia tot i la polémica que en el seu moment va aixecar el conveni de cessió de l'edifici. El projecte de reforma ja està a punt, a principis del mes de juliol les obres sortiran a licitació i tenen un període aproximat d'execució de 9 mesos.

L'església ha cedit a l'Ajuntament per 20 anys l'ús de l'habitatge unifamiliar ubicada en el carrer Pere A. Servera i la Sala invertirà un total de 250.000 euros en la reforma.

Els joves del terme municipal han reivindicar en moltes ocasions poder disposar d'una infraestuctura d'aquestes característiques. L'any pròxim ja serà una realitat.

El projecte redactat pels arquitectes Ana García Sacristán i Francisco Pardo contempla la reconversió d'aquest edifici en un equipament cívicosocial. Així hi haurà un punt d'informació, un despatx d'atenció al públic, una sala d'informàtica, una estància per a ús de cuina o laboratori, una sala per a lectura que tendrà la possibilitat de desmontar les seves fusteries per a la total obertura cap al pati, dues sales multiusos, cuatre estàncies per a emmagatzematge, dos banys i un d'ells adaptat per a minusvàlids.

La façana actual es reformarà totalment sobretot perquè es preveu una planta més.

A part d'un edifici tancat en el projecte es pretén crear un espai de trobada a l'aire lliure on poder dur a terme una multitud d'activitats des de teatre fins a reunions, passant per exposicions.

El pati, avui abandonat, afavoreix aquest nou ús a causa dels desnivells interiors i a què les medianes es troben en molt bon estat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.