algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
19°

Els veïns reclamen una sèrie de millores en la carretera de Palma per la seva perillositat

S'han entregat més de 150 firmes a la Sala i la batlessa s'ha compromès a enviar-les al Consell

Els veïns dels carrers Ciutat i Costa i Llobera d'Artà reclamen urgents mesures a la carretera Palma-Artà (C-715), a l'entrada del poble, per reduir la perillositat de la via i garantir la seguretat dels vianants. D'aquesta manera, aquest cap de setmana s'han entregat a l'Ajuntament d'Artà més de 150 firmes per exigir que s'adoptin una sèrie de mesures el més aviat possible, bé sigui pintant un pas de vianants o a través de la instal·lació de semàfors reductors de la velocitat.

El tram més problemàtic és el que va des de la benzinera fins al quarter de la Guàrdia Civil. Els veins es queixen que aquesta és una zona molt perillosa donat que els vehicles circulen a gran velocitat i així ho feren saber a la batlessa d'Artà, Margalida Tous, que es va comprometre a ajudar en tot el possible els veïns i fer arribar la seva petició al Departament de Carreteres del Consell de Mallorca, òrgan competent en aquest cas.

Alguns veïns es manifestaren per reclamar aquestes mesures el passat dissabte a l'entrada del poble amb cartells. D'altra banda, s'han penjat una sèrie de pancartes amb l'objectiu de posar de manifest la seva indignació i «preocupació» per la manca de senyals de trànsit i també per conscienciar els conductors que «reduixin la velocitat». Per aquest motiu, ells donen com una possible solució la instal·lació de senyals ja sigui semàfors o bé pas de vianants.

Així els veïns comenten «que ens donin una solució. El que sigui per tal de reduir la perillositat». Per la seva banda, la nova batlessa explicà que «els veïns m'han fet arribar la seva preocupació. Aquest passat dissabte entregaren unes 150 firmes a l'Ajuntament on s'expressa el seu malestar per aquest problema i demanen solucions. Ara la Policia Local en farà un informe».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.