muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

El PSM critica la proposta de Socias d'instal·lacions esportives al puig

Exigiran fer una prospecció arqueològica exhaustiva de la zona

El PSM de Sóller oferí ahir vespre una roda de premsa per explicar als mitjans la postura del seu partit en referència al projecte d'instal·lacions esportives en el puig d'en Canals presentat fa uns dies pel regidor d'Esports, Ramon Socias, del PSOE.

El portaveu polític del PSM, Plàcid Pérez, va ser molt dur en la valoració del projecte presentat per l'exbatle i soci en el govern municipal. Segons Pérez, Ramon Socias «és un fantasma», ja que presenta un projecte «que només ell coneix i es permet ironitzar sobre quina serà la postura del PSM sobre aquest projecte del qual ni nosaltres ni, el que és més greu, el Consell Municipal d'Esports, no en sabem res».

A més a més, el PSM recorda que Ramon Socias no ha dit com pensa finançar els 300 milions que pot costar aquest projecte «milions que per altra banda són només teòrics, ja que no hi ha ni mesuraments, ni estudi tècnic ni res semblant». Finalment el PSM digué que «Socias ha frivolitzat un tema tan seriós com és la falta d'equipaments esportius que hi ha a la ciutat, mancança «que el PSM té ben present». D'altra banda, el PSM anuncià que volen llançar una oferta a tots els partits per fer «un pacte d'equipaments esportius» de cara a la propera legislatura.

Pacte

Aquest pacte estaria condicionat per tres punts, el primer de tots «que no es mogui una pedra del puig d'en Canals sense abans fer una completa prospecció arqueològica per tal de detectar, excavar i recuperar tot el que hi pugui haver en aquest indret, considerat pels experts com el lloc arqueològic més important de la vall. Els nacionalistes no consentiran que es faci en aquest lloc, cap equipament esportiu si abans no es fa una prospecció exhaustiva».

Aquest pacte ha d'estar centrat també, segons el PSM, en dos altres punts: les prioritats les haurà d'establir, o almenys donar la seva opinió, el Consell Municipal i, finalment, que les institucions autonòmiques aportin una part important als projectes. Recorden també que el regidor d'Esports sol·licità fa poc temps una partida de 10 milions de pessetes per iniciar aquests projectes i ara disposa de 15 milions, però «exigirem que les institucions aportin una quantitat semblant».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.