muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°
Pere Fullana Falconer

Pere Fullana Falconer

Actualitat»Especials #HomesTransitant

El Final de la Pandèmia?

|

Vivim una situació inèdita, mai vista, una pandèmia global, de tal manera que la seva virulència ha copsat a tothom i gairebé ve essent l'únic motiu de conversa. Precaució i respecte, compliment de les condicions de seguretat, i responsabilitat individual i col·lectiva.

Actualitat»Especials #HomesTransitant

Sembraràs un arbre per mi

|

Cada un de nosaltres dóna sentit a la vida dels altres. Una magnífica perspectiva per afrontar la situació actual, derivada del confinament i de la crisi de la Covid-19, que ben segur ens ha de portar a reflexionar. Podem fer-hi múltiples consideracions, sempre apropant-nos a la vessant de la col·lectivitat, aquesta empenta i responsabilitat comuna a la qual ens volem lligar.

Actualitat»Especials #HomesTransitant

Desgranant (teòricament) la masculinitat

|

Una aportació que ens ajuda des d’un estudi de les teories, fetes amb cor, a conèixer i ell ho expressa com a, desgranar els embolics de la masculinitat.

Michael L. Muller Flury, es presenta com Treballador Social, amb un Màster en Intervenció Psicosocial, Mediador Comunitari, pollencí, jove i compromès amb la política pel bé comú. Un home en transformació constant que no atura d’aprendre.