cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Des de quan els independentistes catalans són com els terroristes jihadistes?

Pobres polítics… o rics si són corruptes… que són els més. Que s’ha aprovat la llei d’amnistia! Quina desgràcia! Quin cataclisme! Això ha estat un terratrèmol! En Feijóo treu foc pels queixals. Diu que el president Sánchez ha fet una estafa electoral, perquè quan va fer propaganda deia que mai no faria una llei d’amnistia. I ara, per mantenir la cadira de comandament ha fet la llei d’amnistia. El PP l’ha retrassada tot quan ha pogut i ara es disposen a provocar que no es pugui aplicar. No volen que Puigdemont torni a Espanya si no és per anar a la presó. Ja veurem que serà en esser cuit el pollastre… o el cuinat de ciurons. Els del PP diran que Sánchez ha embogit i jo dic que el que ha embogit és Feijóo, el president del partit dels rics, que diu que Sánchez governa per als privilegiats, quan qui fa això és el PP i els polítics del PP. És el cas de Feijóoo i d’Ayuso, aquella que ho vol privatitzat tot. O com aquí la campanera Prohens que si pogués privatitzaria la llengua i faria pagar els que la volguessin usar. Per això vol fer trastades devers l’escola, a veure si per allà entre una llengua i una altra fan desaparèixer la que és pròpia i històrica de la terra. La que els de VOX i el rei volen pensar i creure que varen ser els íbers la que la varen dur aquí i va sobreviure a totes les onades de pobles que ens han conquerit i visitat. Coses rares i difícils de creure si no es viu amb una sobrecàrrega d’ignorància a sobre, a l’esquena, i especialment al cervell.

Ara veuen terroristes per tot, diuen que Sánchez amb la llei d’amnistia vol perdonar terroristes. Crec que he vist un polític circular pel Congrés amb un ganivet com a de matances, d’aquests que servirien per matar el porc. I va per allà dient que no passa res, que la llei d’amnistia el salvarà. Aquests polítics es veu que no saben que l’amenaça del terrorisme islamista pesa amb força al Principat de Catalunya, en lloc de desaparèixer, continua essent un perill latent que va en augment. Així ho manifesten les fonts policials que han estat consultades pels periodistes de la Gaceta de la Iberosfera, que és allà on surt aquesta informació. Al Principat es concentren el 40% de les detencions practicades durant el que ha transcorregut d’enguany. Fins al passat mes d’abril, a Espanya s’han duit a terme 17 operacions contra el jihadisme i s’han detingut almenys una vintena de terroristes. D’aquestes operacions, set d’han fet a Barcelona i una a Girona. És per això que un 40% de tots els sospitosos s’han detingut al Principat. Es veu que la més gran amenaça es troba a Barcelona. Tot això al marge d’altres investigacions que continuen obertes per sospites d’amenaça terrorista sobre diferents objectius.

Durant el mes de març, agents de la Guàrdia Civil varen detenir a Bercelona un jove de 18 anys d’origen marroquí que mantenia una interlocució activa amb membres d’Estat Islàmic-Khorna (IS-K). El detingut estava estretament relacionat amb membres de la citada cèl·lula que duen a terme l’assentament de grups d’afiliats a IS-K a Suècia i Canadà amb intencions de dur a terme un atemptat. Una altra operació de no fa massa temps es va dur a terme a Terrassa (Barcelona), on es va desplegar un operatiu de la Guàrdia Civil que va acabar amb la detenció de dos individus que mantenien una relació activa amb cèdul·les jihadistes i duen a terme la difusió de material islàmic-radical.

En darrer lloc, citaré el que va succeir el 27 de març a Badalona (Barcelona), on una persona d’origen pakistaní, idemtificat com a Hamza Warid, va destrossar amb una destral els vidres d’un establiment de menjar ràpid. Mentre cridava: «Allahu Akbar». Encara que n’hi ha que neguen que fos un atac terrorista, la policia va trobar indicis que el detingut feia temps que consumia propaganda jihadista i s’estava preparant per sumar-se a les files d’Estat Islàmic.

Aquests del PP i de VOX que tan alegrement parlen que els independentistes són terroristes, que enviïn la Guàrdia Civil i la Policia espanyola i que demostrin que volen fer atemptats. No existeixen els independentistes que vulguin fer atemptats. A veure si aprenen alguna cosa aquests ignorants!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa devers d'un mes
Ignorants, embullosos i mal lletats. Molt mala gent és el que són. Bon article, senyor Lladonet.
Valoració:-2menosmas
Per cruck cruck, fa devers d'un mes
Un crack, no; un catacrack.
Valoració:4menosmas
Per Xisca, fa devers d'un mes
Molt Ben escrit. ETS un crack
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente