cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Gràcies Francesca! Gràcies Toni!

Aquest diumenge, 2 de juny, a partir de les 19.30 hores, al monestir de La Real de Palma es farà un acte de reconeixement i gratitud a Francesca Armengol i Antoni Torrens.

L'acte l'hem organitzat un grup de persones que, en algun moment d'aquests darrers quaranta anys, hem tengut la sort de coincidir en algun espai de militància, amb na Francesca Armengol i Coll, o amb en Toni Torrens i Gost, o amb els dos al mateix temps.

Na Francesca ha estat sempre vinculada als moviments socials que han treballat per la Llengua, la Cultura i el País. També ha estat implicada en moviments de solidaritat internacional, com Apotecaris Solidaris.

Antoni Torrens i Gost ha estat promotor d'incomptables iniciatives en l'àmbit de la Cultura Popular i també ha estat sempre compromès amb la lluita per la Llengua, la Cultura i el País.

Ambdós varen ser, també, promotors d'importants projectes comunicatius en llengua catalana i mecenes de mil iniciatives en favor de la llengua, la cultura i el País.

Personalment els hi dec tants espais de compromís i suport, tants moments de complicitat, tantes vivències i tants gests d'exemplaritat que no m'atrevesc a fer la llista.

Hi afegesc, als motius d'admiració profunda que els profés, el ser, des del meu punt de vista extern, uns pares exemplars per als amics Josep Maria, Maria del Mar i Tonina.

Estic segur que l'agraïment cap a dues persones es pot expressar de manera més bella i brillant, però no més sincera que amb aquesta expressió amb que obrim i tancam aquestes paraules: Gràcies Francesca! Gràcies Toni!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.