cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Una nova VIDA

A partir d'avui vos saludarem, vos donarem el Bon Dia!, des d'aquest nou racó del diari i amb una imatge més actual i propera a la que feim avui... Cabells blancs i ulleres. És llei de vida.

L'Associació Ona Mediterrània és una entitat cultural sense ànim de lucre, que té com a objectiu principal promoure i potenciar mitjans de comunicació en català.

Actualment, l'Associació Ona Mediterrània edita els següents mitjans:

  • Ona Mediterrània, ràdio de proximitat, pensada en clau de Mallorca. Una ràdio en llengua catalana generalista, multiplataforma, moderna i de referència, pensada per a tots els públics. La darrera enquesta de mitjans de l'Observatori Balear de Mitjans li atorga prop de 30.000 oients.

  • Diari de Balears, és la capçalera més important de la història de la premsa en català a les Illes Balears. Es mou al voltant dels 150.000 visitants únics mensuals (dades OJD Interactiva).

  • Edicions especials en paper de dBalears. Tiratge: 10.000 exemplars. La propera que preparam és per la Diada de Sat Jordi.

  • L'ESTEL. Publicació mensual en paper que combina anàlisi, opinió i informació sobre els nous emprenedors de Mallorca. Entre 3.000 i 10.000 exemplars segons el mes.

  • Ploma.cat. Revista digital centrada en el pensament, la cultura i l’art generats les Illes Balears. La publicació està fortament vinculada al dBalears, que dedica un espai a informar de les novetats publicades a Ploma.cat.

  • Quaderns Ona Mediterrània – dBalears, col·lecció de llibres que vol ser «una mostra del pensament mallorquí i de les Illes Balears del Segle XXI».

L'Associació Ona Mediterrània va fer pública, el mes d'octubre de 2023, la 'Crida a crear VIDA'.

VIDA ha de ser una plataforma audiovisual que, en certa manera, tanca el cercle de la feina d'aquests 10 anys i que, evidentment, serà un nou mitjà de comunicació al servei dels interessos de la societat mallorquina.

Durant els primers mesos de 2024 hem enllestit el projecte i hem fet algunes proves de producció de continguts audiovisuals que heu pogut veure aquí al dBalears.

Ben aviat posarem en marxa una campanya per aconseguir el suport popular i econòmic necessari que ha de desembocar en la creació d'aquesta plataforma audiovisual impulsada per l'Associació Ona Mediterrània.

Que serà VIDA?

VIDA és el nou projecte audiovisual de l'Associació Ona Mediterrània.

VIDA serà una plataforma de televisió i ràdio sota demanda, oberta i gratuïta.

VIDA oferirà tot l'arxiu de programes i podcasts d'Ona Mediterrània

VIDA farà programació en directe i anirà sumant produccions audiovisuals a la seva plataforma.

VIDA serà la televisió lliure de Mallorca, de les Balears i de tot el domini lingüístic del català.

VIDA oferirà podcasts per escoltar... i per veure.

VIDA digitalitzarà els arxius audiovisuals de les entitats i els particulars que ho desitgin i els posarà a l'abast del públic en general.

VIDA serà el batec de la Mallorca que estima la Cultura, la Llengua, el territori, el Medi i defensa els drets individuals i col·lectius.

VIDA serà l'espai de trobada de les persones que estimen Mallorca i que estimen la Llibertat.

VIDA començarà les emissions l'any 2024.

Avui per avui, però, la millor manera d'ajudar a fer realitat aquest projecte és reforçar i associar-se a Ona Mediterrània.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.