algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
29°

Feijóo vol ser president amb l’ajuda de trànsfugues

A l’Estat espanyol la dreta va de cul. La setmana que ve el gallec Feijóo es presenta a la investidura de president i no ha aconseguit tenir la promesa dels vots suficients entre els pactats i els que se suposa que es tendran per disciplina de vot, és a dir, per esser del mateix partit i no haver nascut per esser trànsfuga. Ell, aquests vots els té segurs, es creu que els té assegurats i no els dona la més mínima importància. Però es dedica a predicar als seguidors del seu rival, que encara mana provisionalment, i tempta als del partit del seu rival. Els convida a ser trànsfugues, a traïcionar el seu partit i a votar amb el contrari, el PP, el de Feijóo. Han aprofitat i han anat a treure del cementeri els elefants que es trobaven refugiats, aquells que en el seu dia en varen fer de grosses, com són González i Guerra. Aquests que no desitgen continuar en el cementeri dels elefants, han cregut que havien tornat joves i han actuat com a vells malsofrits, atacant el seu representant legal, que podia ser fill seu, com és Pedro Sánchez. I a aquest no el volen en el poder i pretenen fer un cop de partit per treure’l defora, com a mínim de la presidència. Per això diuen moltes mentides. Que no es pot donar l’amnistia als delinqüents catalans, quins delinqüents? De què els acusen aquests espanyolets antidemocràtics? D’haver enterrat quasi vius uns quants etarres? O d’haver col·locat germans amb sous astronòmics a dit i de manera corrupta? No, no els acusen d’això. Això no és res. Els acusen d’haver posat urnes per votar. D’haver aixecat urnes part damunt del cap. Quin pecatotis! Quin desastre! Per haver fet això, s’haurien de podrir a la presó. Clar, perquè això significa llevar-los la mamella catalana a la qual estan ben amorrats i no hi ha manera de desmamar-los. Es veu que per no tenir, no tenen ni viverons. I els catalans han de donar de mamar a Espanya eternament. Per això no volen saber res, quan els catalans els diuen que els deuen mig bilió d’euros. De què s’estranyen? Si Amèrica llatina presentàs la factura dels robatoris dels espanyols, Espanya no aixecaria mai més el cap. Sempre han fet matx per tot allà on han passat. I ara estan desesperats, perquè saben la misèria que els quedaria. Si no fos per tot el que he dit fins ara, si no tenguessin mamella, faria estona que els espanyols haurien tret defora els catalans. Si no els poden veure, per què no ho fan, això de treure’ls defora?

El PP fa el ridícul com a partit. Crec que l’únic que deu tenir bo són els seus votants. Aquí, a les Illes Baleats, també fa el ridícul, la mallorquina campanera castellana Marga Prohens. Està orgullosa de no tenir en el seu govern cap persona ni cap personatge de VOX. El que no vol saber és que així com actua ha convertit tot el seu govern en un govern VOX i no pepero. Diuen tots els del PP que Pedro Sánchez governa i va en contra de la Constitució, però persones com Marga Prohens no volen saber ni reconèixer que governen contra l’Estatut, que és la Constitució de les Illes Balears. Diuen que travessaran, els del PSOE, una línia que no es pot creuar. Una línia molt perillosa, sí, clar, posar urnes per votar crea delinqüents que haurien d’anar a parar a Alcatraz. Quins dictadorets! Van amb el carro carregat de dictadors, com la Cuca Gamarra, que també anima cap al transfuguisme. Fer aquest acte tan antidemocràtic, per ells, és actuar amb total honestedat. Quins valors! Amb aquests valors que transmeten a la societat no podrà sortir res de bo. Aquesta herència que deixaran els del PP a la societat del futur, només tendrà una cosa bona, i serà que no faran pagar per la consecució de l’herència, però la societat tendrà moltes mancances per no saber què és el que està ben fet i el que està mal fet. Varen enviar 25.000 policies i guàrdies civils contra els catalans al crit monàrquic d’«A por ellos!». Els varen enviar a estomacar-los i pegar-los sense compassió, perquè volien posar una papereta dins una urna. Quina és la democràcia d’aquest país?

Ben segur que cada dia en passaran de més grosses. Això no té solució. Si Espanya fos democràtica es dedicaria a viure la seva vida i deixaria que els catalans vivissin la seva. Molts diran que a Catalunya hi ha gent que vol ser espanyola. Molt bé. Aquest és un problema català que ha de resoldre Catalunya. Perquè si vols que ho resolgui tota l’Espanya que mama, és impossible resoldre-ho, ni tenen res a dir-hi. Que despertin els espanyols d’una vegada i que aprenguin què és la democràcia, que d’això es veu que no en saben ni en volen saber res. I Marga Prohens que exercesqui com a mallorquina campanera i que sàpiga que al Campos dels seus pares i dels seus padrins no es parlava castellà, i que deixi de voler convertir les Illes Balears en una provincia castellana. Que això sigui cosa de VOX i no d’ella.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Noski bai, guapoa, fa 10 mesos
Eta Sánchezek presidente izan nahi du justiziaren iheslarien laguntzarekin.
Zein da ba arazoa?
Mozkortuta zaude?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente