algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

La Màtria d'en Pere Morey

Aquest divendres, 14 d’abril, a les 19 hores al Museu de Mallorca, a Palma, es retrà homenatge a l’escriptor Pere Morey Servera (1941-2019).

A l'acte està previst que hi prenguin part Antoni Vicenç, Santiago Coll i Kika Coll. S'interpretarà Bist du bei mir de Gottfried Heinrich Stölze i Johann Sebastián Bach. La interpretació serà a càrrec de la soprano Marina Serra, el tenor Gerard Abril, amb Isabel Morey i Amèlia M. Fellows als violins i Neil Fellows al piano.

També es farà la presentació del llibre pòstum de Pere Morey, 'Màtria', a càrrec de Bartomeu Mestre, 'Balutxo' i Marga Serrano, de Purpurina Editorial.

Segons ens avança Balutxo, 'Màtria' és una novel·la de cent pàgines, en línia amb l’estil de l’autor: ocurrent, positiu, divertit,aventurer, imaginatiu, optimista, encoratjador ...

No només vaig conèixer en Pere Morey, sinó que vàrem compartir militàncies a l'Obra Cultural Balear i al Grup Blanquerna. I sobretot vàrem compartir il·lusions i curolles. Era impossible no deixar-se contagiar de l'esperit aventurer, imaginatiu, optimista, perseverant i encoratjador d'un Pere Morey que avui, amb Màtria, però també amb la resta de novel·les, rondalles, teatre... continua aquí, amb nosaltres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Maria Torres, fa 11 mesos
sempre recordant la creativitat den Pere... la lluita llarga i constant... un exemple feel de compromís..!
Valoració:2menosmas
Per matrios, fa 11 mesos
Tanto la tal Matria como lo que largas tú debe tener escasísimo valor, visto los comentarios que has recibido. Ni uno.
Y lleva más de 15 días en "candelabro"
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente