algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

El llibre i el disc de La Marató de TV3 es poden adquirir a Mallorca

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha tornat a resultar un èxit organitzatiu i de recaptació. El marcador final ha assolit la xifra de 8.034.807 euros. Però encara es podran fer donacions fins a finals de març.

Hi ha sis vies per fer els donatius, que es mantendran obertes fins a finals de març:

- Telèfon: s'ha de marcar el 900 21 50 50, un número que només ha estat operatiu durant el programa. S'han instal·lat 600 línies telefòniques per rebre els donatius.

- Internet: es pot fer l'aportació directament amb una targeta de crèdit a la pàgina web.

- Bizum: des de l'apartat "Donacions", amb l'identificador de La Marató: 33333. Per complir amb les obligacions legals, cal posar el codi postal al camp "concepte" de l'aplicació.

- Codi QR: durant l'emissió del programa apareixerà un codi QR que portarà directament a la plataforma per fer donatius.

- Caixers: als caixers automàtics de CaixaBank.

- Transferència bancària: es pot fer un ingrés al número de compte ES94 2100 0555 34 0202122222 (des de l'estranger - BIC/ SWIFT CODE: CAIXESBBXXX).

A més a més, cal destacar que a diversos quioscs i llibreries de Mallorca es poden adquirir el llibre que duu per títol el lema 'La Marató sempre batega', i el CD musical titulat 'bum-bum'. Una bona manera de col·laborar amb aquesta excel·lent iniciativa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Costafreda, fa dervers d'un any
Un molt bon resultat, com cada any, curull de solidaritat i col.laboracions desinteressades, pel bé comú. Unes donacions que honora els Països Catalans.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente