algo de nubes
  • Màx: 13.61°
  • Mín: 7.77°
13°

Cada vegada que Pedro Sánchez obre la boca, puja l'electricitat

Nou exercici de trilerisme del Govern espanyol de Pedro Sánchez. Atenció perquè aquesta vegada la bolla és ben difícil de seguir.

La primera subhasta d’electricitat amb el límit al gas de 40 euros per megawatt-hora ha finalitzat amb un preu de 165 euros per megawatt-hora, un 23% inferior als 214 euros que va costar l’electricitat en el mercat majorista aquest dimarts i un 16% inferior a la mitjana dels primers 14 dies del mes (197,50).

Però resulta que aquest no serà el preu definitiu al qual pagaran els consumidors aquest subministrament ja que per obra i gràcia de Pedro Sánchez, s’hi ha de sumar la 'compensació' a les centrals de cicle combinat que hagin entrat en la programació, i també el 'descompte per la venda' d’electricitat a França, que suma un total de 59,27 euros MWh. Això dona com a resultat un preu mitjà de l’electricitat de 224 euros Mwh...

Resultat final: els consumidors pagarem l'electricitat 10 euros més cara que aquest dimarts i 25 euros més que la mitjana de la primera quinzena.

Ens diuen que prenen mesures per fer baixar l'electricitat i la fan pujar.

D'això se'n diu estafa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per En Sánches jugant a despistar, fa dervers d'un any
Però és clar, a les elèctiques hi ha un potentat dit Feli Gonsáles que hi xucla pel broc gran, i que en Sánches no deu gosar a molestar, ni tan sols assenyalar. D´aquesta valentia en paquem tots els plats trencats de l´estafa de les elèctriques.
Molts socialistes estant contents de poder parasitar a la societat, en benefici propi, oblidant-se de la teoria dels ideals socials. Qué bé !
Valoració:3menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa dervers d'un any
Mentre no posi un impost als beneficis de les elèctriques tot serà fer retxes dins l'aigua.
Valoració:3menosmas
Per idò sí, fa dervers d'un any
Jo més que estafa li diria "barra". Se n'ha de tenir molta per fotre-se de la ciutadania en coses tan sensibles i tan dramàtiques per a molts que no poden arribar, amb els seus ingressos, a final de mes.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente