cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 11.13°
11°

Felipe de Borbón ens vol prendre el pèl i fer-nos creure que el seu patrimoni és de dos milions i mig d'euros

S'ha de ser molt barrut i pocavergonya per presentar els números que acaba de presentar la casa del rei espanyol i que pretenen fer creure que el patrimoni del monarca és d'uns dos milions i mig d'euros.

L'actual rei d'Espanya, Felipe VI diu que el seu patrimoni personal arriba als 2.573.392,80 euros. D'aquesta quantitat, un poc més de 2,2 milions són dipòsits en compte corrent o d'estalvi i valors de participació en fons, mentre que una poc més de 300.000 euros són objectes d'art, antiguitats i joies, segons ha informat la Casa del Rei.

Aquest patrimoni procedeix de les retribucions rebudes en els darrers 25 anys, primer com a Príncep d'Astúries i des del 2014 com a rei d'Espanya. En aquell període Felipe VI va percebre prop de més de quatre milions d'euros.

La casa del rei espanyol no diu res de cotxes, ni d'habitatges, ni de tot el que li paguen els seus súbdits i que usen ell i la seva família en exclusiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@jbm

Vaya, es verdad.
Ostras! Juan Carlos tampoco!
Deduzco que defiendes también su inocencia, no?.
……..
No tenéis medio minuto.
🙄
Valoració:0menosmas
Per jbm, fa dervers d'un any
En Jordi Pujol i soley no està ni acusat de res, ni imputat de res ni condemnat de res ... molts dels qui parlen d'ell com si fos un delinqüent, sí ... per exemple un tal Inda ja ha estat condemnat diverses vegades a haver de rectificar ses calúmnies que havia vomitat contra polítics que no eren del seu gust.
Valoració:-1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Menudo sinvergüenza.
Que aprenda de Joda Pujol & The Nun.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente