algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

La tieta és més perillosa que la ETA?

Fa ben bé tres dècades, Felipe Gonzalez, quan encara mantenia les aparences de ser, més o manco d'esquerres, va declarar que li preocupava molt més Catalunya que no l'independentisme basc.

Gonzalez no era el primer en formular una idea que molts polítics espanyols de dretes i d'esquerres han anat expressant de manera recurrent.

Aquests dies ens hem fet ressò de les paraules en el mateix sentit que ha pronunciat Juan Alberto Belloch, que era conegut com el «superministre» quan va ostentar les carteres de Justícia i Interior i que també ha estat batle de Saragossa i ha exercit fins fa pocs dies com a jutge.

Belloch ha declarat que La situació de Catalunya és, en termes institucionals, «molt més perillosa que la que provocava el terrorisme».

L'exministre membre del govern espanyol còmplice dels GAL, en les seves recents declaracions visita una serie de llocs comuns de l'anticatalanisme més xenòfob que no cal ni repetir, encara que no ens podem cansar mai de denunciar.

Quan diuen que consideren més perillós l'independentisme pacífic català, que s'ha expressat de manera democràtica i pacífica, que el terrorisme, diuen tantes coses, que allò que realment resulta estrany és que encara quedin catalans no independentistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Escardapenyes, fa mes de 2 anys
Bondia, ja sabem que ni han que califiquen de rerrorisme cremar contenidors, encara que si ho fan a Cadiz i apedreguen la policia ja no ho és.
Perquè és perillós, perque Ñ té més por a les urnas que al enfrontament físic, on tenen la paella pel mànec amb els "piolines", son respectuosos en la gent gran i las donas, i més si están assegudas.
Vergonya democrática, té molta mancança Ñ de aquesta virtud tan simple.
Salut i República Catalana, que está avançant internacionalment i això els cou i fa mal, poc a poc s'estàn ensorrant com un país vell i xarug.
Valoració:1menosmas
Per Ultima Hora, fa mes de 2 anys
Al Ultima Hora surts molt afavorit fent un cafè amb en Nadal.
Valoració:-2menosmas
Per Repúblique catalane, fa mes de 2 anys
Perill, perill el franqúisme camuflat dels castellans. PSOE ere el partit per controlar a la esquerre autèntique i protegir al corrupte Joan Carles.
Valoració:2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys
No encuentro tu artículo de hace un par de días.
El que iba sobre respetar la legalidad vigente.
Qué ha pasado?
Valoració:-5menosmas
Per Nene, fa mes de 2 anys
Terra lliure?
Valoració:-3menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys
No faré comparacions de res; no és sa meva feina. Pero, vulguis o no, s'independentisme basc com es catalá, son molts perillosos per sa resta des pais. I de pacífic i democratic, heu hauràs vist a una pel.lícula de colorins.
Gràcies.
Valoració:-4menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Todos hemos visto arder las calles de barcelona, amigo. Ese cuento del “independentisme pacific” ya no se lo cree nadie.
Valoració:-2menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 2 anys
Efectivament, què consideren "perillós" ja ho diu tot.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente