algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La gran estafa (nou capítol)

El 1973 es va estrenar la pel·lícula 'La gran estafa' dirigida per Don Siegel. El 2020 es va estrenar 'L'última gran estafa' dirigida per George Gall.

El 2021 ha arribat un nou capítol de la sèrie eterna sobre la gran estafa dels dirigents de l'Estat espanyol als dirigents catalans, en aquest cas dirigida per Pedro Sánchez.

En el ritme accelerat de la política dels nostres dies, és més vigent aquell principi o axioma que adverteix que «abans s'atrapa un mentider que un coix».

Després de tota la comèdia feta al voltant de la nova llei d'audiovisual, ara, el Govern espanyol es despenja dient que la nova llei de l'audiovisual no obligarà les plataformes amb seu fora de l'estat espanyol, com ara Netflix o HBO, a tenir el 6% del catàleg en català, basc o gallec a l'Estat espanyol.

Recordem que aquest era el principal punt que va fer que ERC facilitàs l'aprovació dels pressupostos del Govern espanyol.

De la nova aixecada de camisa només ens crida l'atenció la rapidesa amb la qual ha quedat evidenciada.

I ens ve al cap una pregunta i un altre axioma. La pregunta és òbvia: si els 'trilers' polítics que controlen l'Estat han tornar a embullar els representants catalans en aquest àmbit, què no farà en el marc de les negociacions amb més calat polític?

L'axioma: «Si t'enganyen una vegada, és culpa de qui t'enganya si t'enganyen mil vegades, la culpa és teva».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pere mateu, fa mes de 2 anys

I que espereu dels hispano-forasters, basta veure com han deixat el sud d'Amèrica...

Valoració:0menosmas
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Sí, com els de Podemos que se senten gustosament enganyats una vegada rere l'altra. Diu el refrany que carrega que plau no pesa. Un ja en va fart de tant de joc de trilers i bescanvis de cromos, a la fi, sempre guanyen els mateixos. Tant de renou per res.

Valoració:3menosmas
Per ERC, trilers, fa mes de 2 anys

D'acord amb l'article, només hi afegiria que els d'ERC són tan trilers com Pedro Sànchez.

Valoració:5menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys

Cómo?!? Que Sánchez, el que nunca nunca pactaría con los comunistas de podemos, ni con los proetarras de Bildu, ni con los golpistas catalanes, os ha tomado el pelo?
No me lo puedo de creer, tolo.
Me pinchan y no sangro….

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente