algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

La revista 'Hola' parla de 'Palma de Mallorca' i 'Isla de Palma'

187293

La revista de safareig espanyola 'Hola' que informa ben sovint dels personatges que visiten les Illes Balears i que, sobretot a l'estiu, hi té periodistes fent-hi feina, encara no ha assimilat que el nom de la capital és Palma i no 'Palma de Mallorca'.

Encara més greu és que, massa sovint, els seus redactors es fan un embull i parlen d'una inexistent 'Isla de Palma'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nothifixis, fa mes de 2 anys


El més greu és que mallorquins catalanistes (que a més a més se'n vanen) han substituït les salutacions genuïnes del país (bon dia, bon vespre, etc.) pel nom d’aquesta revista forastera i idiotitzant.
També he pogut observar que pel·lícules amb l'àudio original, on es diu "bonjour" o "good morning" a la subtitulació en català si posa l’encapçalament de la revista esmentada.

Valoració:3menosmas
Per jon, fa mes de 2 anys

Fan referencia a La palma,un poquet mes avall....

Valoració:3menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

La deuen confondre amb s'illa de La Palma, a ses Canàries

Valoració:6menosmas
Per Xisco, fa mes de 2 anys

I la '' Catalunya Nord'' que?

Valoració:3menosmas
Per cai cai, fa mes de 2 anys

bahh, una revista que forma part dels mitjans de comunicació feixistes pañols que fa dècades que no miro, i ni llegeixo.
Per a mantenir una bona salut física i mental, estan desaconsellats d´apropar-s´hi a menys de mig metre... Adn salvame deluxe, futurs candidats a sanatoris mentals.

Valoració:9menosmas
Per ssds, fa mes de 2 anys

I lo pitjor es que els peninsulars (catalans inclosos) diuen que Mallorca pertany a Alemanya i que es parla alemany, els catalans diuen que a Mallorca es parla més alemany que català quan en realitat és el revés i fins i tot ho diuen a Menorca quan en realitat hi ha molts poquíssims alemanys i que es parla més català que a Barcelona i tota Catalunya.

Valoració:-13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente