algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Ara ho entenc: necessiten doblers per pagar l'Oficina del Español

Fernando Garea m'ha obert els ulls quan ha piulat: “Por fin tendremos la Oficina del Español que necesitábamos en la Comunidad de Madrid para defender el español y promocionar el español como ya hace el Instituto Cervantes. Es un gran día para el español". No sabia sí havia de traduir la frase o no. Però, com que l'espanyol sembla ser que està en perill de... no l'he traduïda al català.

Ara entenc perquè Ayuso ha nomenat Toni Cantó director de l'aclamada Oficina i, ara, també crec que entenc les fiances milionàries que ha imposat el Tribunal de Comptes als ex càrrecs del Govern català.

Sabeu si obriran l’Oficina del Español aviat? Ho dic perquè només han donat 15 dies hàbils als ex càrrecs per abonar la de forma “solidària” la fiança i si no els embargaran els béns.
Espanya deu sentir-se realment en perill per imposar aquest "despropòsit" que "no té fonamentació jurídica raonable", i repeteix les paraules de l'exconseller de Presidència de Mas, Francesc Homs.

És o no una aberració?

I és aquí on rau el quid de la qüestió: Sense els calés dels catalans, Espanya ho passarà magre. Ja han adoptat el terme nacionalista afegint-li l'adjectiu "espanyol". Indult, sí. Però, condicionat a fer bondat. Referèndum "mai de la vida!" (Sánchez dixi). Això és Espanya, no ens enganyem.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per de nassos, fa mes de 2 anys

serà una oficineta on colocar la menjadora per a certs redomats feixistes, orfes de poltrona.
i és que a Madrit hi fa tanta falta ? no es parla prou castellà !
millor que anassin tots a l´escola primària, que en traurien més profit !

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente