cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

El PSIB diu que els indults no són «una revocació de la sentència, ni tampoc implica dir que no va haver-hi delicte»

El portaveu del PSIB, Cosme Bonet, ha considerat els indults als condemnats pel procés sobiranista català com «un gest i un pas endavant imprescindibles per a la concòrdia, la convivència i el diàleg que aspirem que existeixi entre el conjunt d'Espanya i Catalunya».

En una nota de premsa, el portaveu dels socialistes a les Illes ha recordat que els indults són una mesura que el poder executiu té capacitat de fer dins de l'ordenament jurídic.

«El perdó no és una revocació de la sentència, ni tampoc implica dir que no va haver-hi delicte en el seu moment ni qüestiona el Tribunal Suprem», ha expressat Bonet, fent èmfasi en el fet que «es tracta d'una mesura de gràcia contemplada en la Constitució, dins de la més estricta legalitat».

En aquest sentit, el portaveu del PSIB ha defensat aquesta mesura del Govern com a instrument «per a aconseguir superar entre tots aquesta situació provocada des de 2017», recordant que «això només s'aconseguirà amb gestos de totes les parts, com aquest que pensa impulsar el Govern amb els indults».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Troca, fa mes de 2 anys

Crec que el govern espanyol (psoe-podemos) no sap ben bé el que es fa. Parlant de concòrdia i de reencontre el que fa és reconèixer oficialment que hi ha un conflicte polític entre dos territoris, atorgant entitat política pròpia a Catalunya més enllà de ser sols una comunitat autònoma, perquè per poder negociar un retrobament s'ha de tenir entitat diferenciada respecte d'altres territoris i estar al mateix nivell que el govern estatal.

Valoració:2menosmas
Per jbm, fa mes de 2 anys

Una batculada forta que han volgut dissimular ... controlant tVs, radios, diaris, i etc., mentint i manipulant i amagant informació, ... colla de pocavergonyes aquests del PSOE que diuen que ho fan per magnanimitat.



.

Valoració:4menosmas
Per oho, fa mes de 2 anys

que diguin el que vulguin, que el que val és el que ha dit el Consell de l´UE i tot sabem el què i com ho ha dit.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente