cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Els presos independentistes han de ser al carrer abans que arribin els fons europeus de rescat?

Que l'Estat espanyol està en fallida econòmica és una certesa que, en pocs mesos esdevindrà evidència si no arriben ja els fons europeus de rescat.

Es tracta d'un paquet d’estímuls financers de 750.000 milions d’euros a repartir entre els estats europeus. A Espanya n’hi pertoquen uns 140.000 milions, gestionats per Madrid. D'aquests, entre 70.000 i 80.000 seran en forma de transferències directes a fons perdut.

Seria un escàndol que aquests doblers anàssin a un Estat que, a hores d'ara, a nivell de drets civils és a l'alçada de Turquia.

Seria un 'bon motiu' perquè Pedro Sánchez i la resta de membres del Govern espanyol en comptes de mantenir el que deien fa uns mesos (que no hi hauria indults) ara hagin passat a preparar el terreny per un indult parcial que permeti que els líders independentistes puguin alleugerir les penes de presó que pateixen.

I l'explicació al fet que el president de la Junta d'Extremadura, una de les regions més subvencionades d'Europa, Guillermo Fernández Vara hagi canviat el seu cantet sobre els indults.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per la democràcia és així, fa mes de 2 anys

espaÑa, pel que aporta a la comunitat europea, ja està rebent massa doblers. I molts europeus ja estan alerta.

Valoració:6menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

"Seria un escàndol que aquests doblers anàssin a un Estat que, a hores d'ara, a nivell de drets civils és a l'alçada de Turquia". I Turquia també rep una milionada de sa Unió Europea per mantenir a ratlla es fugitius (dir "refugiats" seria cínic) de dictadures i de guerres. Si ho rep Turquia, per què no ho ha de rebre Espanya, seria més aviat sa pregunta

Valoració:3menosmas
Per Roter, fa mes de 2 anys

Bona pregunta

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente