algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Aquest és el federalisme del PSOE i de Pere Joan Pons?

Sovint,bels càrrecs públics del PSOE, entre els quals els del PSIB, quan són interrogats sobre les tensions i la crisi territorial permanent de l'Estat espanyol, es refugien en el comodí del 'federalisme'.

Un Federalisme, però, que no saben definir, que no saben descriure i que és una mena de marca. Un fetitxe buit de contingut.

Els diputats del PSOE, inclòs Pere Joan Pons, han votat, aquest dijous, en contra de la igualació de drets entre els parlants de català, gallec i basc i el castellà.

PSOE, PP, Vox i Ciudadanos han sumat els seus vots per impedit aquest avanç i han perdut una nova oportunitat de demostrar que Espanya és alguna cosa diferent a una presó de nacions i una trituradora de les llengües que no són el castellà.

Si el PSOE no creu ni en una mesura tan d'esquerres i tan federalista com que tothom tengui els mateixos drets, que punyetes fa predicant el federalisme i proclamant-se d'esquerres?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni2, fa mes de 3 anys

Trob normal que el PSOE o PSIB, Més, Podemos i tots els partits que se diuen de esquerra votin contra el nacionalisme, però que el PP, Vox i C's se hagin equivocat ja que han de votar per el nacionalisme.
No són lo mateix las "pànias" i las "nacions"..

Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 3 anys

Ho va dir Josep Pla "El més semblant a un espanyol de dretes és un espanyol d'esquerres" i hem sap greu recordar-ho perque no ens ho acabam de creure, sinó no hi feriem tantes voltes

Valoració:7menosmas
Per Molt senzill, fa mes de 3 anys

Consideren que el PSOE és un partit progressista perquè Més o Compromís, per exemple, li atorguen carta de naturalesa. Efectivament, deixem anar les collonades, el PSOE és un partit que defensa el capitalisme i privatitza sempre seguit serveis públics, o sigui que és un partit de dretes.

Valoració:10menosmas
Per Tiberi, fa mes de 3 anys

Com pot ser que després de tants d'anys encara continuem considerant el PSOE un partir d'esquerra? El PSOE és un partit de centre, que al capdavall accepta l'evolució del capitalisme. Això és tot. Deixem-ho de collonades.

Valoració:10menosmas
Per Vaja, vaja!, fa mes de 3 anys

Aquestes coses de la política que no s'entenenen. Els qui volem tots els drets per a la nostra llengua ho tenim ben fotut. Ni els polítics de dretes ni els d'esquerres la defensen. Entre tots acabaran amb ella, posssiblement abans d'arribar al pròxim segle.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente