cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
13°

Bon Dia À Punt (i altres propostes)

Aquest dissabte ens despertàvem amb l'excel·lent notícia que informava que À Punt, la radiotelevisió del País Valencià, ben aviat s'incorporarà a Bon Dia Televisió, la plataforma digital de continguts audiovisuals d’arreu dels territoris de l’àmbit lingüístic català que ja formen IB3 i TV3.

Bon Dia TV és una plataforma útil per aprofitar els recursos i enfortir l'espai català de comunicació i per facilitar la producció i circulació de productes audiovisuals.

És una petita passa, però molt positiva i en la bona direcció.

Aportam cinc idees en la línia de generar sinergies entre televisions públiques en català i poder esdevenir així, més atractives i, al mateix temps, estalviar recursos.

- Arribada a través de la TDT dels canals en llengua catalana que encara no arriben a cada territori (en el cas de les Balears, À Punt, Esports 3...)

– Creació d'un canal de TV infantil i un de juvenil de tot el domini lingüístic amb la participació dels tres ens públics (IB3, TV3 i À Punt). Es podria complementar amb la creació d'un club per potenciar el sector audiovisual, el sector cultural i la interrelació i intercanvis entre joves de tot el Domini Lingüístic.

- Adquisició conjunta de producció aliena, que repercutiria en un estalvi de doblers, una major i més efectiva coordinació entre els tres canals, una millora de l'oferta i el final de la retallada dels continguts que ofereix cada canal a la resta de territoris.

- Augment substancial de l'intercanvi de continguts, tant informatius com de ficció.

- Augment de la producció conjunta de continguts, que actualment és entre nul·la i anecdòtica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.