nubes dispersas
  • Màx: 18.5°
  • Mín: 8.69°
19°

Sabeu si Illa necessita el vot dels docents?

Només se m'ocorre una explicació: El PSC necessita el vot dels docents per reforçar "L'efecte Illa" i guanyar les eleccions de diumenge a Catalunya; si no, no ho entenc. Dia sí i dia també, ens han predicat que els col·legis són espais segurs i que no es produeixen contagis. I, ara, de cop i volta i per art de màgia es treuen de dins el barret el grup 6 que conformen treballadors que han qualificat d'"essencials per a la societat". Valorin vostès mateixos: forces i cossos de seguretat (Policia nacional espanyola, Guàrdia Civil, policia autonòmica i policies locals), personal d'emergències (bombers i altres); forces armades; docents i personal d'educació infantil i necessitats educatives especials, i docents de primària i secundària.
Què passa amb els caixers i les caixeres dels supermercats? Què passa amb els conductors del transport públic? Què passa amb els enterradors? Són tres exemples, n'hi ha molts més. Dels autònoms, ja ni en parlam.

I què passa amb la gent major que és menor de 80 anys? Els deixam tancats a casa i ja ho veurem, i qui dia passa any empeny?

Quins són aquests criteris "sanitaris"? Ja hem vist que els "culets" -com els va denominar en el seu dia Simón- donen per molt i donaran per molt més.

Illa va ser l'únic candidat que es va negar a fer una prova PCR abans del debat de TV3 d'aquest dimarts perquè "els protocols sanitaris no aconsellen fer proves en aquest context i condicions". El PP ja ha anunciat que demanarà a la Fiscalia que l'investiguin per saber si es va vacunar. I la viceprimera secretària dels socialistes i número 2 d'Illa, Eva Granados, ha sortit en la seva defensa contraatacant els contrincants i demanant-los que expliquin "els motius per saltar-se les indicacions del doctor Argimon". Diumenge veurem si Josep Maria Arginom té possibilitats de ser el futur conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya. Llavors Granados potser canviarà de cantet.

Mentrestant continua el degoteig d'infiltrats. El darrer: el bisbe de Cartagena que es va disfressar de capellà d'una residència per rebre el calze diví, segurament emulant el seu homòleg mallorquí, Monsenyor Sebastià Taltavull.

Borrell tampoc ha esperat el Dijous Llarder per enfundar-se el vestit, ell s'ha decantat pel de bolxevic. Ara cal veure què passarà un cop es tinguin els resultats del 14-F. Es llevarà la màscara abans de formar govern? I l'altre dubte, quin temps el mantindran com a cap de la diplomàcia europea?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Faig, fa mes de 3 anys

El cartaginès es va voler disfressar aprofitant el carnestoltes. Era l´ocultació més idònia i normal, no hauria pogut passar desapercebut si s´hagués vestit de Fco.Fressco.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente