algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Què amaga Salvador Illa?

Aquest dimecres s'ha fet públic que l'exministre i candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, es va negar a fer la prova d'antígens, que sí que es varen fer la resta de participants al debat de caps de llista que va organitzar TV3.

No és normal, ni exemplar, ni comprensible que qui ha estat ministre de Sanitat del Govern espanyol fins fa pocs dies, es negui a fer una prova per si té la Covid-19.

La negativa d'Illa resulta altament sospitosa. L'explicació només pot ser que sap que és positiu o que ja s'ha vacunat i no ho vol admetre. Qualsevol de les dues possibilitats resultaria un escàndol molt greu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tapa cortina, fa mes de 3 anys

tapa el grapat de peixos bullits que hi ha al PSC, Montilla, Navarro, Iceta, i ara Illa. Un brou ben insípid, tant bullits estan el seitó, el lluç, la sardina i el mero que sembla que no deixen cap gust al paladar.

Valoració:3menosmas
Per incompetència demostrada, fa mes de 3 anys

Que què amaga?, el que no té, competències auditades. Cas semblant a l´Iceta, que l´únic valor que pot mostrar és tenir carnet de militant del PSC.

Valoració:5menosmas
Per tonietlo, fa mes de 3 anys

En principi, em sembla que cap vacuna actual crea positiu de tests ni proves de COVID-19.
Crec que tracten o revisen uns aspectes molt determinats, diferents de proteïnes d'antígens, gens o RNA.
A més, es gens o RNA d'aquestes vacunes pens que no s'escampen pes cos, ni van a pulmons o nas. Però és que en principi crec que no indicaria positiu ni que et mesurés on t'han punxat sa vacuna.
Per altre banda, es nivells d'anticossos no són pensats com tests de contagi, però sí que indiquen qui s'ha vacunat o contagiat.
A mi em sembla que no fer es test seria insolidari, o és tot tan compllicat i amagat que no ho entenc
Salut i bons desitjos a tots es comentaristes també, el que dieuen és lògic, tot i que molt no ho compartesc :-)

Valoració:0menosmas
Per Robert, fa mes de 3 anys

Una de les pitjors coses que li poden passar a un polític en campanya és crear dubtes sobre la seva honestedat. És igual si s'ha vacunat o no, perquè el mal ja està fet. Molta gent -fins i tot dels seus- sospita que deu d'estar vacunat tot i que no sigui cert. Això fa perdre confiança i vots.

Valoració:2menosmas
Per "Paninsulars mos roban", fa mes de 3 anys

La prova de antígens i PCR no vol dir res, qualsevol que hagi tengut o tengui refredat comú, neunomia, tossina, bronquitis, grip, herpes, etc. etc. i condició de estrés tendrà antígens.
O sigui ès ben segur que tothom té refredats i a més amb el terrorisme sanitari també tendrà estrés.
Las provas indican que els polítics són els més feliços ja que solen donar negatiu amb las provas, o sigui que no tenen estrés, l'estrés el passan an els altres amb las sevas mesuras.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente