algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Mal temps, cocaïnòmans i independentistes falsos

Es veu que el temps està més bo que mai. Està bo i sa i sembla que per suportar els nostres excessos fa exercicis de gimnàstica o utilitza alguna bicicleta estàtica o fa pesos. Tot i això n’ha d’aguantar tantes que alguna vegada s’enfureix. Això li va passar l’altre dia, ves a saber per quina raó, si no és una raó global, i va arrasar per allà on va passar amb un vent que tombava arbres i tendals com si fossin fulles seques dels arbres, però que eren capaços d’esclafar cotxes i de ferir de mala manera les persones o matar-les. Era divendres, el temps estava encapotat amb uns niguls molt negres. Es veia que plovia i llampegava a la llunyania. S’acostava una tempesta. Els arbres que podia veure pel finestral del balcó quasi no es movien. De sobte els llamps es varen anar apropant i al cap d’uns quants segons els seguia un bon tro. Semblava una pel·lícula de suspens. Al cap d’uns quants minuts una cameta d’aranya que quasi no tocava en terra va començar a amarar l’asfalt de l’aparcament exterior de casa meva. Se sentia una remor que s’anava acostant, i de prompte aquesta remor va arribar, venia de l’oest o del nord-oest (de ponent o de mestral). Aviat els vidres es varen començar a moure tot regirats. Jo observava i escoltava aquell fibló que aixecava remolins de fulles i de tant en tant se sentia algun cop sec, d’algun objecte que queia. Vàrem veure passar algun objecte per l’altra part del balcó i vàrem començar a sentir coses quasi metàl·liques que queien. Pensava que no devia passar ningú per davall del balcó, perquè resultava completament perillós. La ventada tan exagerada i que hagués pogut tombar parets com va fer fa unes desenes d’anys amb les d’una escola que tenim al costat, però no va durar molt de temps, crec que uns quants minuts. Després va continuar la ventada però sense ser tan exagerada.

Vaig poder sortir al balcó a veure quins desastres havia fet al carrer on era ple de cotxes aparcats. Abans hauria d’explicar que a casa meva i als pisos superior i inferiors, al mateix lloc tenim una galeria descoberta i que està tapada per unes lames que van des del pis superior al pis inferior i que es troben subjectes pels dos costats laterals a unes plaques punxegudes que es troben clavades a les parets de manera vertical. Doncs quina no seria la meva sorpresa quan vaig poder contemplar que n’havien desaparegudes set, que se les havia enduit el vent. Quatre es trobaven pel terra a la vorera dels aparcaments, una estava clavada entre la barana del balcó i un caixó al pis de davall casa meva, una altra era a una jardinera del veïnat del costat i la darrera era al balcó del 1r de davall casa meva.

No record si va ser aquest dia o va ser un dels dos dies anteriors que a la cadena de treure pedaços bruts de qui sigui, com més bruts millor, un tal Kiko Matamoros, cap pelat, es va atrevir a confessar com si fes una cosa meravellosa i d’una gran valentia, que des dels 15 anys era consumidor de cocaïna, és a dir, feia quasi 40 anys i que no havia acudit mai a cap clínica a curar-se, perquè ell sempre ho havia controlat. Si fer aquesta confessió, encara que fos a les 11 o 12 de la nit no és suficient motiu, perquè es tanqui la cadena o es suprimeixi el programa, no entenc res. A partir d’ara tots els cocaïnòmans podran al·legar davant la seva família, que controlen que poden seguir consumint, perquè podran posar com a exemple el tal Kiko.

També es denegava durant aquests dies que es poguessin dur a terme les eleccions al Principat de Catalunya durant el mes de maig i sense fer-ho en la data assenyalada del 14 de febrer. Clar, si el CIS diu que guanyarien ara els del partit del Govern central, aquests han impugnat la decisió als tribunals i aquests han determinat que no es poden aplaçar les eleccions, clar això és el que els convé. Com sempre, els independentistes es presenten separats i per això perdran les eleccions. Fins i tot l’extrema dreta ja ha dit que ajudarà al partit guanyador si així pot impedir que governin els independentistes. Aquests, els de sempre, no aprendran cap lliçó mai? No seran capaços de flexibilitzar les seves actuacions? O serà que als partits independentistes no els interessa la independència. Seran aquests els aliats dels governants de Madrid? No, és que aquests són els aliats dels governants de Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ua, fa mes de 3 anys

Bale-many, bona nit i no et despertis en tot l´any. No malgastis els teus recursos amb el Sálvame.

Valoració:4menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

Creía que hoy era lunes, pero parece que no.
Empezamos hablando de vientos y tempestades y al final siempre terminamos con Madrid, el punto de mira de tantas obsesiones. La cabra siempre tira al monte, sin referirme a nada en concreto.
En una cosa si que estoy de acuerdo con Vd. y que no sirva de precedente, pues en caso contrario la cosa no tendría gracia. Tele5 hace años que debería estar cerrada. O por lo menos el programa del tal Matamoros y algún que otro.
Que Vd. sepa tanto, da la impresión que come idioma español y telebasura a raudales. Quien lo iba a decir.
Y dicen que no la ve nadie.
Bona nit.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente