nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
16°

Quan els militars es lleven la màscara

És pertinent recordar que quan la pràctica totalitat de periodistes i mitjans de comunicació que operen a l'Estat espanyol es desfeien en elogis al seu estimat rei Borbó, alguns, molts pocs, usàvem les poques finestres mediàtiques a les que teníem accés, per denunciar la corrupció de la monarquia espanyola.

El temps ens ha donat la raó.

De la mateixa manera, durant molts d'anys, s'ha intentat silenciar els qui amb els nostres escrits o amb les nostres actuacions, hem denunciat que l'oficialitat de l'exèrcit espanyol és un niu de feixistes, hem estat silenciats o, en el millor dels casos, ignorats.

Ara, ells mateixos ens han donat la raó.

Fins a 73 comandaments jubilats de l'exèrcit de terra espanyol han enviat una carta al seu rei, Felip VI, en la qual acusen l'executiu de Pedro Sánchez de perseguir la descomposició de la «unitat nacional» i de ser un govern «socialcomunista avalat per filoetarres i independentistes». Pocs dies abans, un grup de militars de l'exèrcit de l'aire, jubilats, es dirigien al monarca espanyol en termes similars. I aquests dies es fan públics comentaris d'alguns d'aquests militars que consideren que s'hauria de tornar a fer un cop d'estat o que s'hauria de matar «26 milions d'espanyols».

Fins i tot en el cas que tot s'acabi reconvertint en una pantomima perquè Felipe de Borbón tengui el seu moment de glòria tipus 23F de son pare, el fet demostra que els que dèiem que l'exèrcit espanyol estava minat de militars feixistes teníem raó.

I el mateix val en el cas dels reis Borbons.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.